Vores kroppe er finurlige. De vokser og udvikler sig hele tiden, uden at vi altid kan følge med, eller præcist ved, hvad der foregår. Det er dog en god idé at være opmærksom på eventuelle hudforandringer, som din krop måtte gennemgå. Dette kan være en gevækst på huden, som viser sig i form af en gammelmandsvorte eller heksevorte. Ikke alle vorter er ondartede, men derfor er det altid en god idé, at blive tjekket, hvis du pludselig finder en udvækst på huden, som du ikke før har mødt.

Hiv fat i lægen, hvis du oplever tydelige hudforandringer

Det er nemlig sådan, at Gevækster på huden fjernes, hvis de er både ondartede og godartede. Du behøver altid ikke nødvendigvis at have en farlig gevækst på huden, før der er grund til at fjerne den. For mange kan det også være et kosmetisk grundlag, da det ikke altid er lige charmerende at have gevækster på huden. Hvis du derfor har hudforandringer, som du ønsker undersøgt, så tag fat i en speciallæge, som kan forklare dig om dine muligheder for en behandling.

Slip af med gevækster på huden

Viser dine gevækster på huden sig i form af heksevorter eller gammelmandsvorter, kan disse sidde på næsten hele kroppen. Det kan især være generende, hvis typen af gevækst på huden viser sig tydelige steder, hvor du ikke har mulighed for at skjule det, hvis den irriterer dig. Det kan f.eks. være i ansigtet, hvor du hele tiden vil blive mindet om din udvækst på huden. Det er muligt at fjerne disse typer af vorter, med forskellige typer af behandling. Det kan f.eks. gøres med en laseroperation eller ved simpelthen at skære dine gevækster på huden af.

Undgå tydelige ar uanset hvilken behandling du får

Uanset om du ønsker dine gammelmandsvorter og heksevorter fjernet med laser eller ved at skære dem af, vil du undgå at få ar. Dette er især rart, hvis du døjer med mange gevækster på huden, hvoraf dit ansigt eller krop, hvor dine hudforandringer optræder, undgår at blive helt arret til. Ved begge behandlingstyper vil du først blive bedøvet i det omkringliggende område af den gevækst på huden, som du ønsker fjernet. Det er speciallægen, som afgører, hvilken behandling der passer bedst til netop dit tilfælde.

Forskellen på de to behandlinger

Der hvor de to behandlingsmetoder adskiller sig, er selvfølgelig at den ene foregår med laser, hvor den anden foregår med kniv. Fjernes dine gammelmandsvorter eller heksevorter med laser, bruges varmen fra laseren til at fordampe molekyler i din hud, som så vil ændre denne. Skal du derimod have skåret dine gevækster på huden af, vil din udvækst på huden, efter den er skåret af, blive sendt til undersøgelse, så den kan blive tjekket. Når du bliver skåret i, vil du selvfølgelig få et sår, men dette forsvinder hurtigt efter et par dage, så du kort tid efter, hverken kan se spor af snit eller dine gevækster på huden.

gammelmandsvorter, gevækst på huden, gevækster på huden, hudforandringer, heksevorte, udvækst på huden-----------------------------------------------------------------------

Beautyblock Præsenterer: Danske Garnbutikker


Rito

Rito forhandler garn og hobbyartikler - KLIK HER (De siger: "Det er nemt og billigt at købe online hos Rito")

Strikkes

Strikkes har et stort udvalg af garn, strikkeartikler og opskrifter - KLIK HER

StofGiganten

StofGiganten forhandler et stort udvalg af metervarestoffer både almindelige og økologiske, snitmønstre og sytilbehør - KLIK HER (Noter lige dette er en stofbutik - ikke en garnbutik)

 

Håber du finder det du skal bruge 🙂

Find flere lokale muligheder her.