Er du ikke helt vild med tanken om at få vokset dine ben, bikinilinje eller overlæbe? Så er der et godt alternativ til dig. Det kaldes IPL hårfjerning. IPL, eller Intense Pulsed Light, er en teknologi, der bruger lysimpulser til at målrette og ødelægge hårsækkene i dine ben, ved bikinilinjen eller ved overlæben. Det er meget mindre smertefuldt end voksning. Læs i denne artikel vores 5 råd til, hvordan du kommer bedst i gang med at bruge en IPL hårfjerner.

 

1.      Forbered området du skal behandle

Du skal først og fremmest gøre området, du skal behandle, klar til hårfjerning. Dette gør du ved at barbere hårene, så laseren kan efterlade et godt og jævnt resultat. Det er vigtigt at bruge en god barberkniv og barbercreme/gel for at undgå irritation. Hvis du skal bruge en IPL hårfjerner ved bikinilinjen, så skal du sørge for, at området ikke er irriteret i forvejen.

2.      Vælg det rigtige apparat

Ikke alle IPL-enheder er lige gode. Der er mange forskellige typer og mærker på markedet, så det er vigtigt at lave din research, før du køber et. Læs anmeldelser og sammenlign de forskelle apparater med hinanden for at finde den bedste for dig. Hvis du ikke er sikker på, hvilket apparat du skal vælge, vil det være en god idé at opsøge professionelt hjælp. De vil helt sikkert kunne hjælpe dig med at finde et apparat, der fungerer for dig.

3.      Læs vejledningen omhyggeligt

Når du har fundet det rigtige apparat, er det vigtigt, at du læser vejledningen omhyggeligt, før du bruger det. På denne måde kan du være sikker på, at du bruger det korrekt og sikkert. IPL-hårfjerning er en teknologi, der skal bruges med forsigtighed. Hvis du er i tvivl, vil det være en god idé at søge professionel hjælp, før du bruger apparatet

4.      Gentag behandlingen månedligt

IPL-behandling er ikke en engangsforeteelse. For at opnå de bedste resultater skal du gentage behandlingen hver måned for at opnå de bedste resultater. Det skyldes, at hår vokser i cyklusser, og at laseren kun kan ramme hår, der er i den aktive vækstfase. Ved at gentage behandlingen vil du i sidste ende ramme alle hårene og kunne opnå et bedre resultat. Der kan være lidt besvær ved lysere hår modsat mørkere hår. Ligeledes vil behandlingen være mere effektiv for folk med lysere hud modsat dem med mørkere hud. Gentag behandlingen indtil du har opnået et godt resultat.

5.      Glem ikke at bruge solcreme

Når du skal ud i solen, er det vigtigt at huske at bruge solcreme, også selv om du lige har fået en IPL-hårfjerningsbehandling. Det skyldes, at behandlingen kan gøre din hud mere følsom over for solen. Sørg for at bruge en solcreme med høj solfaktor og undgå at blive udsat for solen i de bedste timer mellem kl. 10 og 16. IPL-hårfjerning er et godt alternativ til voksning, men det er vigtigt at bruge det sikkert og korrekt for at undgå irritation. Hvis du følger vores 5 tips, er du på vej til at opnå en glat og hårfri hud!-----------------------------------------------------------------------

Beautyblock Præsenterer: Danske Garnbutikker


Rito

Rito forhandler garn og hobbyartikler - KLIK HER (De siger: "Det er nemt og billigt at købe online hos Rito")

Strikkes

Strikkes har et stort udvalg af garn, strikkeartikler og opskrifter - KLIK HER

StofGiganten

StofGiganten forhandler et stort udvalg af metervarestoffer både almindelige og økologiske, snitmønstre og sytilbehør - KLIK HER (Noter lige dette er en stofbutik - ikke en garnbutik)

 

Håber du finder det du skal bruge 🙂

Find flere lokale muligheder her.