Med alt fra sjaler (inspireret af efterårs moden) til bløde sweaterkjoler, er der er masser af moderigtige måder at holde sig varm på og have det hyggeligt, samtidigt med at man er pæn og præsentabel til Skype møderne, mens man i disse Corona tider arbejder hjemmefra

Takket være de lette strikke fra Eckhaus Latta, Marco de Vincenzo og Salvatore Ferragamo, for bare at nævne nogle få, er forårsmoden ikke blevet annulleret men lever i bedste velgående.

Hvem kunne have forestillet sig at de strikkede kollektioner man så på Catwalks verdenen over i efteråret ville danne grundlaget for ”arbejd hjemme fra” moden dette forår.

Den man så i efteråret var højst sandsynligt tiltænkt til en gåtur i naturen eller en tur på fortovscafe, der var ingen der på det tidspunkt kunne forestille sig den situation vi er i nu.

Men de lyse og glade farver er nok det vi har brug for nu, når vi skal sidde isoleret og arbejde hjemmefra, så kan farverne virke som en rigtig ”mood buster” og det er der nok mange der trænger til.

Hvis du vil forkæle dig selv lidt ekstra, skal du prøve at få fat i strik strikket af Alpaca garn. Alpaca uld er superblødt, allergi venligt, letvægt og meget varmt samtidigt med det er slidstærkt.

Alpaca uld komme fra Peru hvor det har været bugt til beklædning i flere tusinde år. Ulden regnes for at være lige så fin og behagelig at have på som Kashmir.

Tiden er inde til at skifte fra den kraftige sweaters og tunge Kashmir set og skifte til letvægts strik, og her er Alpaca perfekt, så giv kashmir en pause og prøv i stedet Alpaca uld.Vil du selv i gang med at strikke, så tjek frisenvang.com ud