Når du skal vælge make-up til dit nye look, er det rart for dig, at du har andres vurdering af det at støtte dig til. Den kan du for eksempel få ved at spørge i dit netværk og ikke mindst ved at læse anmeldelser på nettet. 

Drømmer du om at skifte look? Måske vil du gerne have flere looks lige som den kendte spion Mata Hari, der med sit smukke udseende forblændede mændene til at fortælle sig deres hemmeligheder under 1. Verdenskrig? Måske har du bare et lidt mere stille og roligt ønske om at fremhæve det bedste ved dit ansigt. 

I hvert fald kræver det, at du får købt noget ny make-up, så du kan skabe det helt rette look. Det nemmeste for dig vil klart være, at du køber det på nettet. Der kan du finde lige præcis det, du skal bruge. 

Problemet er bare, hvad du så skal vælge? For der findes jo så mange forskellige typer af make-up fra både danske og internationale mærker, at det kan være overordentlig svært for dig at vælge det rette. 

Læs andres anmeldelser, inden du køber personlig makeup

Når du skal finde ud af, hvilken personlig make-up du skal købe, er det først og fremmest en god ide, at du læser andres anmeldelser af den. Dermed kan du finde ud af, om den lever op til det, den lover – og om den derfor er noget for dig eller ej. 

Der findes i dag en række sider, hvor du har mulighed for at læse andres anmeldelser. Det er for eksempel danskeanmeldelser.dk, hvor alle deres anmeldelser er på dansk og er relateret til produkter, som du har mulighed for at købe på det danske marked. 

Udover at du kan læse andres personlige anmeldelser, kan du også se, hvor mange stjerner de har givet de forskellige kosmetikfirmaer. Der gives stjerner for bestilling, pris, levering og service. Dermed får du en god ide om, om det er et firma, du har lyst til at handle hos. 

Tal med dine veninder om, hvilken make-up de bruger

Mata Hari kunne selvfølgelig ikke gå på nettet i starten af 1900-tallet og bestille sin make-up. Når hun har skullet købe kosmetik personlig, har hun derfor sikkert talt med andre om, hvor det var bedst at gøre det henne, og hvilken type der var bedst. 

Derfor er det selvfølgelig også en god ide, at du gør det. Tal med veninder, kolleger, familiemedlemmer og alle andre om, hvilke former for make-up de bruger, og hvad de er glade for. En personlig anbefaling kan også være meget værdifuld for dig i forhold til at træffe det rette valg. 

En god eller dårlig udtalelse om et produkt er dog sjældent nok til, at du kan vurdere, om det er det rette for dig. Derfor er det stadig virkelig rart for dig, at du har onlineanmeldelser at støtte dig op ad.