Årh, hvem drømmer ikke om en fejlfri hud, der er blød som silke, og som gør andre misundelige, fordi den er lige lidt renere og lidt smukkere end alle andres? Det tror jeg inderst inde vi alle gør, og derfor kan stort set alle mennesker få glæde af dette råd, som jeg i denne tekst har i sinde at give: brug Weleda mandelolie på hele kroppen et par gange om ugen lige efter du har været i bad.

Gør det gerne inden din hud er blevet komplet tør.Tør den lidt ved at duppe den over det hele med et håndklæde, men skrab ikke dit håndklæde hen af eller over huden, som du ville gøre, hvis dit mål var at få den helt fuldstændig tør. Smør den straks derefter ind i Weleda mandelolie, og gå nu rundt og ordn dit hår, børst dine tænder, klip dine negle, pluk dine øjenbryn, eller lav andre ting som du nemt kan lave mens du alligevel er ude på badeværelset – men vent med at klæde dig i dit tøj indtil olien er absorberet godt ind i huden. Dette kan altså med lethed godt tage 5 minutter.

De fem minutter har en effekt for Weleda mandelolie

Når du lige venter 5 minutter fra du har smurt dig ind i Weleda mandelolie og til du tager dit tøj på, så får du altså helt sikkert en ekstra effekt af produktet. For det første sikrer du dig, at du ikke er helt klistret i det du tager dit tøj på, og at der dermed kommer lidt fedt fra olien over i tøjet. Men for det andet sikrer du dig, at olien har fået lov til at arbejde sammen med huden i dens forsøg på at gøre huden babyblød.