Hvornår har du sidst forkælet dig selv? Sat dig selv og din krop i fokus med lidt hverdagsluksus? I en travl hverdag kommer man hurtigt til at glemme at være god mod sig selv. Når arbejdet og de praktiske gøremål er overstået, har mange tendens til at smide deres trætte kroppe på sofaen og slappe af foran fjernsynet med Netflix på skærmen. Men hvorfor ikke pleje dig selv i ny og næ og gøre hverdagen lidt sjovere? Vi har fundet tre nemme måder, du kan forkæle dig selv på.  

Forkæl din hud med en ansigtsbehandling

Efter en kold vinter, som med garanti har været hård ved din hud, er det ren luksus at få lavet en ansigtsbehandling. Ikke mindst bliver din vintertrætte hud flottere at se på – det er også rent velvære at få en effektiv behandling, mens du slapper af på briksen. Hvis din hud er tør og trist at se på, er en ansigtsbehandling en god investering til din hud. Når du får lavet en ansigtsbehandling, sættes der gang i blodcirkulationen, hvilket får hudens celler til at forny sig selv hurtigere. Resultatet er en flottere og mere frisk hud. Samtidig nedsættes hudens ældningsproces – og hvem er ikke fan af det? Pas godt på dit ansigt, og få lavet din ansigtsbehandling ved Clinique Camille i København. Du kan også vælge at lave din egen ansigtsbehandling, hvis du har brug for lidt selvforkælelse derhjemme. Gem mobilen væk, tænd et stearinlys, og plej din hud, mens du lytter til noget beroligende musik.

Plej dine lokker

Når du har fået gløden tilbage i huden efter en ansigtsbehandling, må du ikke glemme dit hår. Måske er du en af dem, som dagligt piner dit hår uden at være klar over det. Gnider du eksempelvis håret tørt med et håndklæde? Eller føntørrer det med varm luft? Begge dele er skadeligt for dit hår. I stedet bør du forkæle dig selv og dine lokker med en hårkur, som efterlader dit hår smukt og blødt. Du kan selvfølgelig købe en hårkur til hjemmebrug, eller du kan være god ved dig selv og booke tid hos din frisør. Nyd at få nyt liv til de tørre lokker, samtidig med at du bliver nusset lidt om i frisørstolen. Det er da ren selvforkælelse. Hvis der er ved at samle sig støv i pengepungen, kan du eventuelt kontakte din lokale frisørskole og undersøge, om de har en skarp pris på en lækker hårkur.    

Giv dine fødder en kærlig behandling

Dine fødder bærer dig trofast rundt hver dag. Ofte er de klemt ned i trange sko, og sjældent får de den opmærksomhed, de fortjener. Når du er god ved dine fødder, er du også god ved dig selv. Et fodbad kan få de fleste til at slappe helt af, og det føles skønt og afstressende at sidde med fødderne i lunkent vand, mens yndlingsserien kører i baggrunden. Men faktisk har dine fødder ikke særlig godt af hyppige fodbade. Det skyldes, at lange fodbade udtørrer huden. Dine negle er heller ikke glade for at ligge i vand, da de mister deres naturlige olie og bliver mere tørre end før, du tog fodbad. Hvis du gerne vil slappe af med et fodbad, er det derfor en god idé at tilsætte rigelige mængder olie i badet, så du undgår at udtørre din hud og dine negle. Samtidig bør du smøre dine fødder ind i creme både før og efter dit fodbad for at give dem en masse fugt. Gør du det, kan du sagtens slappe af med et behageligt fodbad.