Skal du også være forælder? Det sidste års tid, hvor Covid-19 har hærget i hverdagen, er der sket et kæmpe baby-boom i samfundet. På sociale medier som Instagram vrimler det med bloggere der er blevet gravide eller lige har født. Hvis du også er en af dem, der lige har eller skal til at føde, men ikke kan navigere rundt i alle de produkter man skal have styr på, så læs med her. Du får et par tips til børnetøj af højeste kvalitet, som ikke kun giver dig selv ro i sindet, men også er behageligt for dit barn at have på. 

Tøj af uld 

I Danmark er vi vant til et omskifteligt vejr, der nogle gange kræver ekstra koordinering og planlægning i forbindelse med påklædning. Specielt børn skal have hjælp af forældrene, da de ikke selv lægger mærke til om de fryser eller har det for varmt. Det er vigtigt, at dit barn både har det tilpas når det sover, men også når det bevæger sig om dagen. Derfor kan det være rigtig svært at finde netop det tøj, der sikrer at dit barn har det tilpas. Selvom der ikke findes en mirakelløsning for alle børn, er tøj lavet af uld et godt sted at starte. Baby Heldragt uld, baby nattøj af uld eller en bodystocking af uld, bidrager allesammen til at regulere kropstemperaturen på dit barn. Uld er dermed både godt til at regulere kropstemperaturen når det er for koldt, men faktisk også når det er for varmt. 

Økologisk tøj 

Hvis du selv går meget op i, at tøjet ikke kun skal være lavet af gode produkter, men også være produceret på bæredygtig vis, er det en fordel at vælge økologisk tøj til dit barn – på den måde får du tilfredsstillet dine egne behov, samtidig med, at dit barn også får tøj, der er lavet på kvalitetsbevidste vilkår. Der findes mange tøjmærker, der nu til dags producerer økologisk tøj på ansvarlig og bæredygtig vis. Derfor kan du nemt finde det på nettet eller diverse børnetøjsbutikker i byen. 

Mærkevarer 

Selvom mærket ikke behøver at være den afgørende faktor for, om dit barn har det godt eller ej, er det typisk disse mærker der også sælger kvalitetsbevidst tøj. Hvis du altså gerne vil investere i lidt dyrere børnetøj fra Tommy Hilfiger for eksempel, så kan du også være sikker på, at kvaliteten er i orden. Det kan dog blive dyrt, hvis det primært er babytøj du er på udkig efter, da dit barn i de mange første måneder udvikler sig rigtig meget. Overvej, om det måske bedre kan betale sig, hvis barnet er blevet større.