Der er skønt i Asien, det er der ingen tvivl om. Og har du været der, er du helt sikkert enig. Måske har du været i Thailand. For mange er det det land, som de først besøger, når rejsen går til Asien. Og der er absolut fantastisk at være. Men hvorfor ikke prøve noget andet næste gang?

 

Vietnam oplever slet ikke den samme turiststrøm som Thailand. Men der er mindst lige så skønt og spændende i Vietnam. Så om få år bliver det måske Vietnam, der kommer til at opleve et sandt turistboom – og så er det jo sjovt at have været der før alle de andre.

 

Vietnam har det hele

Vietnam har masser at byde på, hvad enten du mest rejser ud for at nyde solen og varmen, for at opleve kulturen, for at tage på aktive ture ud i naturen eller for at shoppe billige ting. Der er Vietnam rejser for enhver smag. Du kan arrangere din rejse selv eller vælge at tage på en færdigpakket rundrejse; der er rundrejser med mange forskellige temaer.

 

En rundrejse har for eksempel fokus på de største seværdigheder, måske kombineret med en badeferie. En har de mange skønne strande som det primære, mens en anden fokuserer på oplevelser i naturen, og en helt anden har kulturoplevelser og tempelbesøg øverst på programmet. Der er masser af muligheder i Vietnam.

 

Du kan selvfølgelig også vælge at kombinere et besøg i Vietnam med rejser til nogle af nabolandene som Thailand, Laos, Cambodia eller andre af Østens lande.

 

Få masser af oplevelser med hjem

Uanset hvad du vælger at se eller lave, når du tager til Vietnam, kan du ikke undgå at få masser af anderledes og spændende oplevelser med hjem i bagagen (plus alle de billige ting, som du slet ikke kan lade være med at købe derude). For Vietnam er et fantastisk land med en helt utrolig smuk natur, spændende, sprudlende og farverige storbyer og en kultur, der er så forskellig fra den, vi kender.

vietnam rejser

Der er smukke templer, farvestrålende markeder med billige varer i massevis og rig lejlighed til at prutte om prisen, spændende kulinariske oplevelser, kridhvide sandstrande, en betagende smuk natur og meget mere.

 

Det kan være svært at vælge, hvad du skal se på en ferie i Vietnam, for der er så meget. Men strandene er ikke til at komme udenom, det er en tur på Mekong-floden heller ikke. Og et besøg i en af storbyerne, for eksempel Ho Chi Minh City, der tidligere var kendt som Saigon, skal der også være tid til. En tur ud for at se nogle af de mange rismarker og den smukke natur er heller ikke til at undvære. Og sådan kunne man blive ved.

 

Du kan læse mere om Vietnam og andre spændende destinationer på rejsebloggen mereomrejser.dk