Vi drømmer alle om den – uanset om du er i 20’erne, 30’erne eller 40’erne. Den der unge, helt glatte, hud, der er fuldstændig problemfri. Men hvordan får vi den der helt glatte og helt problemfrie hud?

Vi giver dig herunder 6 helt gratis tips til, hvordan du slipper af med din urene hud samtidig med at du holder den ung.

3 gode råd til at komme af med uren hud

  1. Drik masser af vand!

Hud elsker vand og masser af det. Når huden er velfugtet, så er den mindre tilbøjelig til at overproducere olie og talg, som er det, der er årsag til, at du får fedtet og uren hud. 

Du kan give huden fugt gennem en god fugtighedscreme, men allerbedst er det at fugte huden indefra. Vand giver dig næring og så fjerner det affaldsstoffer fra kroppen. Samtidig forsyner det dine celler med næring, så de fungerer optimalt.

  1. Få godt med søvn

Din søvn har stor indflydelse på, hvordan din hud opfører sig. Får du dårlig søvn, så vil du også have større tendens til at udvikle urenheder. 

Din krop laver en form for genopladning, når du sover om natten. Det samme gør din hud. Den gendanner sig selv om natten. Får du ikke nok søvn vil det have stor indflydelse på din huds sundhed. 

  1. Husk en god hudplejerutine

Forkæl din hud med en god hudplejerutine: ansigtsrens, skintonic, øjencreme, serum og til sidst en dagcreme/natcreme. Sådan ser en optimal hudplejerutine ud, og hvis du sørger for at købe god ansigtspleje til uren hud, så er du godt på vej mod problemfri hud uden bumser. 

3 nemme tips til at holde huden ung

  1. Hold dig væk fra solen

Solen er din værste fjende, hvis du skal holde din hud ung. UV-strålerne skader din hud og er dermed med til at fremprovokere rynker. 

Ophold dig derfor mindst muligt i direkte sol. Især om sommeren, når solens stråler er allermest skarpe. Brug gerne en dagcreme med solfaktor i, så du beskytter huden mod de uundgåelse UV-stråler, når du opholder dig udenfor. 

  1. Undgå stress

En belastning, såsom stress, har ikke en positiv effekt på din hud. Langvarig stress får din krop til at frigive kortisol, som er et stresshormon, der bl.a. nedbryder kollagen i din hud. 

Sørg for at styrke dig selv og dit velværd med masser af antioxidanter og hav fokus på at slappe af i både din krop og dit sind. 

  1. Anvende gode anti age produkter

Anti age produkter indeholder ingredienser, som aktivt går ind og modvirker den naturlige aldringsproces. 

Den bedste anti age creme til ansigtet er en dagcreme, der forhindrer aldringsprocessen i at ske. Den må også meget gerne indholde vitamin A, som er et effektivt vitamin i hudplejeprodukter, fordi det går ind og forbedrer hudens indre struktur. -----------------------------------------------------------------------

Beautyblock Præsenterer: Danske Garnbutikker


Rito

Rito forhandler garn og hobbyartikler - KLIK HER (De siger: "Det er nemt og billigt at købe online hos Rito")

Strikkes

Strikkes har et stort udvalg af garn, strikkeartikler og opskrifter - KLIK HER

StofGiganten

StofGiganten forhandler et stort udvalg af metervarestoffer både almindelige og økologiske, snitmønstre og sytilbehør - KLIK HER (Noter lige dette er en stofbutik - ikke en garnbutik)

 

Håber du finder det du skal bruge 🙂

Find flere lokale muligheder her.