Har du lyst til at indrette et lækkert gaming-rum, men er bankkontoen ved at være tømt? Så læs med videre her hvor vi fortæller dig, hvordan du indretter et billigt gaming-rum.

I dag kræver det i mange tilfælde et helt værelse til at spille i, hvis man bare går en lille smule op i det. Man skal have behagelige møbler til både sig selv og vennerne, et bord til snacks og drikkevarer, plads til en stor skærm, en spillekonsol, nogle gode højtalere samt computer og tilbehør. Det er vigtigt, at man sidder godt, da man hurtigt kan blive grebet af onlinespil som eSport eller roulette, poker, blackjack og sportsbetting, som udbydes af bookmakere som for eksempel https://www.unibet.dk. I dag findes der så mange muligheder for at spille online, at man måske vælger at mødes lørdag aften og spille eller se en fodboldkamp og sportsbette frem for at hænge ud med vennerne på barer og diskoteker.

Men hvordan indretter man så et billigt gaming-rum? Hvis vi begynder med møblerne, er der masser af muligheder for at finde gode og billige sofaer, sofaborde og lænestole fra nyt i IKEA eller man kan købe det brugt på DBA, Facebooks Markedsplads eller Gul og Gratis. Man kan også gå en tur i genbrugsforretninger, eller se om der er nogen, som har sat noget ud til storskrald. Kræver det en kærlig hånd, kan du bruge lidt tid på at male det eller ombetrække sofa og lænestole. På den måde gør man automatisk gaming-rummet bæredygtigt og klimavenligt i tråd med tidens tendenser.

Billigt gaming-udstyr

Du skal naturligvis også have de rekvisitter, som hører til et lækkert gaming-værelse. Igen kan du gøre brug af ovenstående muligheder for en billig handel, men du kan også støvsuge nettet for gode tilbud. Er du tæt på Cyber Monday eller Black Friday, kan du måske gøre et kup, men på andre tider af året kan du tjekke prisportaler som Pricerunner. Hvis du er heldig, har du noget af udstyret såsom spillekonsol, computer og tilbehør i forvejen, eller du kan købe billigt eller låne af venner og bekendte.

Du kan også vælge at modernisere dit gaming-rum med billig smart home teknologi. Der findes forskellige løsninger, som måske endda i den sidste ende kan være med til spare dig for sure penge. Du kan for eksempel investere i en Control4-fjernbetjening, som du kan bruge til at betjene lys, lukke persiennerne, tænde for spillekonsollen, aktivere højtalere og surroundanlæg, lukke ned for alle elektroniske enheder med et klik samt sågar koble dørtelefonen til din skærm, så du kan se og tale med dine gæster. Nogle af tingene er bare luksusgejl for de dovne, men lyssparefunktionen og muligheden for at lukke ned for alle dine elektroniske enheder med et klik, er både energi- og økonomibesparende. Der findes 38 mulige konfigurationer på denne fjernbetjening, og det bedste af det hele er, at den fås for under 500 kroner i Danmark.

Som du kan se, behøver man ikke at være millionær for at lave et hyggeligt og moderne gaming-rum, hvis man blot tænker lidt kreativt.