Du kender det allerede alt for godt! Når du er til modeuge, fernisering eller en premiere i biografen VovVov på Vesterbro, så kan du finde så lækker en skjorte som du vil, men du ender altid ved samme problem. Skjorten bliver ikke siddende på den måde, som du havde stylet den hjemmefra. Det er pænt irriterende. Heldigvis opdagede jeg for et par måneder et trick. Det får du lov at få her.

2016 – Skjorterne fik et nyt liv

I 2016 opfandt Nik Vene en NV Holder. En NV holder er det man nok kunne kalde en skjorteholder. En NV holder eller skjorteholder havde det formål, at du ikke skulle døje med det formål at skjorten rykkede rundt på alle mulige underlige uhensigtsmæssige måder!

Hvor får jeg en skjorteholder

Der var til at starte med kun en enkel dansk butik, der havde fået øjnene op for de smarte skjorteholder fra NV holders. Det var en butik, der hed WatchBandsDanmark, som egentlig mere solgte urremme. I dag er salget af NV holders og skjorteholdere flyttet ud og over i en dansk underafdeling, der hedder NV-holders. Du kan finde deres hjemmeside lige her.

Hvad kan de skjorteholdere så

Som sagt de kan hjælpe dig med at holde skjorten ordentlig på plads uanset hvilke bevægelser du end må lave. Det er faktisk meget nemmere at vise, hvordan en skjorteholder virker i praksis end at skulle prøve at forklare det. Bare afspil videoen nedenfor, og så vil du kunne se, hvor dejligt simpelt det er med de her skjorteholdere.

Er du klar til at følge den nye trend? Det var jeg i hvert fald, så jeg har købt mine skjorteholdere her fra fra NV holders. Du kan se deres produkter og skjorteholdere her. Det er ikke fordi der er mange forskellige produkter, men du kan få skjorteholderne i lidt forskellige farver. Det er faktisk ganske ligetil!

Så nu stopper problemerne med skjorterne! Men hvad nu hvis jeg vil have min skjorte til at sidde løst uden på bukserne? Ja her kan en skjorteholder desværre ikke hjælpe!-----------------------------------------------------------------------

Beautyblock Præsenterer: Danske Garnbutikker


Rito

Rito forhandler garn og hobbyartikler - KLIK HER (De siger: "Det er nemt og billigt at købe online hos Rito")

Strikkes

Strikkes har et stort udvalg af garn, strikkeartikler og opskrifter - KLIK HER

StofGiganten

StofGiganten forhandler et stort udvalg af metervarestoffer både almindelige og økologiske, snitmønstre og sytilbehør - KLIK HER (Noter lige dette er en stofbutik - ikke en garnbutik)

 

Håber du finder det du skal bruge 🙂

Find flere lokale muligheder her.