Hvordan kan du bære en skudsikker / stiksikker vest indenunder fint tøj

I dagens danmark ser man oftere knivstikkerier og endda i nogle af de værste tilfælde skudepisoder. Dette kan dog forebygges ved hjælp af en skudsikker vest eller en stiksikker vest. Protection Group Danmark er et firma som har specialiseret sig i skudsikre og stiksikre veste, de bliver produceret hos deres egne producenter, og testet af HP white i USA. (test af resistans imod skud).

Fint tøj med skud- eller stiksikker vest

Protection Group Danmark har sørget for, at lave vestene så fleksibel og nemme at skjule som det nu er muligt. Dette har resulteret i, at man kan gå med skud- eller stiksikker vest indenunder ens pæne tøj, om man er på arbejde eller som civil person. Det er ikke kun dørmænd og vagter der går med sikkerhedsveste. I dag ser man også meget mere personale på institutioner for utilpassede bruge skud- eller stiksikker veste. Forretningsfolk bruger også en beskyttelsesvest, da de er utroligt lette at skjule bag et jakkesæt.

De stiksikre veste fra Protection Group Danmark er mindre end deres skudsikker vest, da de begge er lavet af 2 mm aluminiums plader, Dette gør at vi kun har taget billeder af en model i  en skudsikker vest, da den stort set ikke vil kunne ses. Vesten er lavet af polycarbonate og en metalplade midt på for at give ekstra beskyttelse til torso. Sådan en vest vil stort set være umulig at spotte med en skjorte udover. Vesten er et rigtig godt valg, da den samtidig er utroligt fleksibel og ekstremt tynd og den bedste skjulbare vest vi har.

Billedet ovenover viser en person i en skudsikker vest. Med sådan en vest er det muligt at være en pæn skjorte, trøje, eller et jakkesæt. Vesten er fleksibel, og man kan sagtens bruge den til et længere varende arrangement. Dog anbefales det dog at man har en luftbar trøje indenunder, da man kan komme til at svede en del.