Hvis du er negleteknikker, og har din egen salon, hvor du ordner folks negle, er du sikkert også opsat på, hvordan du kan optimere din salon. Det er altid en god ide at stræbe efter at blive endnu bedre – det vil føre til, at man altid forbedrer sig. Læs med her for at få gode råd til, hvordan du kan optimere din neglesalon.

Hav altid kvalitetsudstyr for bedste resultat

For at dine kunder skal gå fra din salon tilfredse og med et flot resultat, er det også vigtigt, at du benytter dig af det bedst mulige udstyr. Det er altså vigtigt, at du ikke køber det, der er billigst, men det der er bedst. På den måde vil du nemlig helt sikkert også kunne mærke forskel på, hvor flotte de negler du laver bliver.

Sørg for eksempel for, at du altid benytter dig af godt neglelak. Se det store udvalg af gellak til professionelle negleklinikker her. Ved at benytte dig af kvalitetsprodukter, vil dine kunder helt sikkert også opleve, at deres neglelak holder længere, end hvis det var en billigere neglelak, som var blevet brugt.

Sørg for, at dine kunder er komfortable

for at optimere din neglesalon, er det en god ide, at du gør hvad du kan, for at dine kunder er komfortable, når de får ordnet deres negler. Det kan du blandt andet gøre ved at købe gode og behagelige stole, som de kan sidde i. Så gør det jo ikke noget, at de skal sidde ned i et stykke tid.

Sørg også for, at de er komfortable med dig – snak med om deres hverdag, og få en hyggelig samtale ud af det. dine kunder vil helt sikkert synes det er hyggeligt, i kan snakke sammen, mens du laver deres negle, så der ikke blot er stilhed.-----------------------------------------------------------------------

Beautyblock Præsenterer: Danske Garnbutikker


Rito

Rito forhandler garn og hobbyartikler - KLIK HER (De siger: "Det er nemt og billigt at købe online hos Rito")

Strikkes

Strikkes har et stort udvalg af garn, strikkeartikler og opskrifter - KLIK HER

StofGiganten

StofGiganten forhandler et stort udvalg af metervarestoffer både almindelige og økologiske, snitmønstre og sytilbehør - KLIK HER (Noter lige dette er en stofbutik - ikke en garnbutik)

 

Håber du finder det du skal bruge 🙂

Find flere lokale muligheder her.