MK-Olie har en fantastisk virkning på vores hud. Den bliver smukkere og mindre uren, fordi olien hjælper indefra. Drømmer du også om smukkere hud? Læs med her, og bliv klogere på fem produkter fra MK, der giver dig smuk og misundelsesværdig hud.

Mange af os drømmer om smukkere hud, der både stråler og emmer af ægte sundhed. Sådan en hud der hverken behøver at blive dækket til af make-up eller skjult på nogen måde. En hud som du kan vise frem med stolthed uden at være bange for, hvad andre tænker.

For mange kan det dog være svært at holde huden smuk. Måske har du prøvet alverdens produkter uden held og er ved at give op. Med produkterne fra MK er det heldigvis nemmere, end du tror – og du får den hud, du går og drømmer om.

Smuk hud starter indefra med MK-olie

Ifølge MK starter skønhed indefra, og det understreger de med deres spændende produkter, heriblandt MK-olie og Aronia. De er nemlig skabt af de bedste ingredienser, der nærer huden indefra og sørger for, at huden bliver smuk udenpå.

Maybritt Krewald, som står bag MK, har en filosofi om, at kvaliteten af alle hendes produkter er kompromisløs, eksklusiv, målrettet og unik. Produkter der skaber balance i kroppen og sørger for at styrke både skønhed og velvære.

Læs mere om MK-olie hos Green Harmony. Her finder du også et godt udvalg af produkter fra MK i alle udgaver.

5 produkter fra MK til smukkere hud

MK består af en række forskellige typer produkter, der giver flottere hud. Der er både den velkendte MK-olie, som fås i flere udgaver, og så er der Aronia saft, som indtages sammen med olien.

Disse fem produkter fra MK giver dig smukkere hud:

  1. MK-olie organic pure oil M (mænd)
  2. MK-olie organic pure oil W (kvinder)
  3. MK-olie organic pure oil O (gravide, ammende og børn)
  4. MK organic pure Aronia N (neutral)
  5. MK organic pure Aronia A (med æblesaft)

Der er derfor MK-olie til hele familien. Du kan enten vælge at tage olien som den her, eller du kan supplere med Aronia saft, hvis du har brug for ekstra hjælp. Her kan du vælge imellem en neutral eller en med æblesmag.

Sådan virker MK-olie og Aronia saft

Du tager MK-olie som et olieshot, der sørger for at berolige huden og dine hormoner. Du kan både vælge at tage ét shot dagligt som et beauty tilskud, eller du kan tage det to gange dagligt og i nogle tilfælde opleve en slankende effekt.

I stressperioder bliver vores hormoner, sind og kroppe påvirket. Og du kan sikkert nikke genkendende til, at du med det samme kan se det på din hud, hvis du er stresset. Her går olien ind og arbejder, samt sørger for at berolige, så der ikke opstår de samme hudproblemer.

Hvis din hud har brug for en ekstra hånd, så er det her, at du kan supplere med Aronia saft. Det tager du også som et shot, og det bliver din hjælp, når din hud er ekstra stresset og udsat. Sådan får du den hud, du altid har drømt om, på en nem og sikker måde.