Det lyder måske ikke som det mest logiske i verden, at lagner er usexede. Ikke desto mindre er det hvad indehaver af Søvn & Comfort slår fast.

Et stykke stof vi ligger på nat efter nat. Det er lagnet det handler om. Noget vi alle bruger og som mange har skabet fyldt af. Lagnet, som måske ikke passer helt som det skal, enten fordi det trækker topmadrassen op i en flitsbue eller fordi det hænger og slasker ned langs siden.

Men lagner er egentligt et meget uinteressant emne. For det er jo noget der ”bare” er der. Lækkert sengetøj i skønne mønstre og farver, ja, det er noget vi kan forholde os til og nyde – også med øjet.

Indehaver af Søvn & Comfort siger ”Mange har vænnet sig til at et lagen ikke må koste mere end 100,- og at fakta er, at det sidder halvdårligt omkring sengen. Flere og flere vælger dog at have 2 gode lagner i god kvalitet og pasform og smide resten ud. ”

”Vi er udfordret når det gælder billedmateriale til vores webshop. I vores butikker kan kunderne føle forskellen på de forskellige lagner, men at lave billeder af et stykke stof – det er altså en udfordring” siger Flemming V. Kristensen og fortsætter ”Derfor siger vi ofte at lagner er en usexet vare. Det betyder ikke at det er en uvæsentlig forbrugsvare for kunderne. Ingen er uenige i at det er en skøn fornemmelse at krybe i seng, på et lagen der sidder godt og som er i et lækkert materiale der passer til behov.”

Lagner findes i dag i mange varianter og materialer. Bomuld, silke og bambus for bare at nævne få varianter. Så der er nok at vælge imellem – også selv om det måske er et usexet valg!