Det er blevet meget mere velset at forkæle sig selv, end det har været tidligere. Førhen var ønsket om og behovet for ”alenetid” egoistisk og et tegn på svaghed. Kunne du ikke klare både at se godt ud, være mor til to og havet succes i karrierelivet uden at skulle have tid til at slappe af, så var du ikke en rigtig kvinde.

Men nu er egenomsorg en del af enhver moderne kvindes livsstil. Og der er mange måder, du kan forkæle dig selv på. Se bare med her, og sug til dig. Du behøver jo ikke kun at nøjes med én af måderne. Hver ting til sin tid.

Kom af med frustrationerne

Har du brug for hurtigt at komme af med alle spændinger efter en dag med stress og jag. Så er en tur i badekarret en god måde at få lidt ”alenetid” på. Frem med dit sexlegetøj – helst det vandtætte – og ned under det varme vand, og snart er alle bekymringer om job, børn og fremtid fortid.

Få et godt sexliv

I en travl hverdag kan det også knibe med ”alenetid” sammen med partneren. Altså tid, hvor I kan give hinanden fuld opmærksomhed uden børn eller telefoner og bare nyde hinanden.

Har I brug for lidt spænding, så køb sexlegetøj sammen. Sæt jer ned, og find det, som I begge tænder på. Det kan I gøre på nettet på sider som Eroti, hvor der både er sexlegetøj til mænd og kvinder.

Det ideelle er selvfølgelig, at I køber noget sexlegetøj til par, som I begge kan få glæde af. Et godt sexliv er også en form for egenomsorg – selvom du ikke er helt alene.

Et godt sexliv er alfa og omega for dit liv – både psykisk og fysisk.

En tur til frisøren

Der er heller ikke noget så afslappende som en tur hos frisøren. En anden, der vasker dit hår og bagefter klipper og sætter det. Og så ser du i øvrigt brandgodt ud bagefter. Det er at slå to fluer med ét smæk.

Du kan også udvide til den helt store pakke med at få plukket bryn, lagt makeup og måske endda at få en makeover og helt skifte stil – i hvert fald bare for en dag.

Shop-amok

De fleste kvinder elsker at shoppe. Har du et stort shoppegen, så er det god afslapning for dig at købe ind. Tag evt. din bedste veninde med. Selvom det til dels handler om ”alenetid”, så kan du jo godt dele. Og måske trænger din veninde også til ”alenetid”, og så kan I jo lige så godt fordrive den sammen.

At slappe af, forkæle sig selv – og hinanden – er ikke bare et must. Det er en vane – en god vane – som gerne må gå hen og blive din livsstil. Det giver dig nemlig god energi og overskud i hverdagen.