Er du træt af at sammenligne dig selv med alle de andre nede i træningscenteret? Det kan gå flere veje. Måske oplever du, at du ikke føler, du kan følge med de andre, der står mange gange i ugen og træner i centeret, eller også er du træt af alle dem, der ikke kan finde ud af at bruge maskinerne optimalt, og derfor optager tiden fra dem, der ellers gerne vil træne.

Uanset hvad årsagen er, så er der flere løsninger på det. Ved at investere i en romaskine, kan du rykke fitnesscenteret ind i dit eget hjem. Her slipper du ikke kun for ventetiden i centeret, og slipper også for at bruge tid på transport frem og tilbage, og ved at have den stående derhjemme, er der måske også større motivation for at få den brugt. Køb en romaskine online og træn hele kroppen. Det er relativt simpelt og svært at gøre helt forkert.

Indret et fitnesslokale

Hvis du har pladsen til det, er det en fantastisk mulighed at indrette et helt lokale til træningsrum. Du når rigtig langt med en yogamåtte, en romaskine og lidt forskellige typer af vægte. Hvis du vil gå endnu længere, kan det være, du skal til at se på, om det kan betale sig at få hængt en ribbe op på væggen, ligesom en hometrainer eller spinningcykel kan være prikken over i’et ved træningen.

Romaskinen skal passe helt perfekt til dig, så det handler om, at du kommer ud og kigger på hvilke typer, der findes, samt hvad det egentlig er, du har behov for. En slank model uden de store muligheder for indstilling kan være helt fint til nogle, mens andre har behov for at kunne indstille mange intensiteter og intervaller og holde øje med blandt andet puls og kalorier undervejs i træningspasset.