Du kender med garanti til følelsen, at man bare vil have opdateret sin garderobe med andet tøj og helst lige nu, men økonomien er på et lavpunkt, så der er ikke penge på kortet til at køre det igennem?

Der findes heldigvis måder hvordan du kan forny din garderobe uden at det kommer til at koste en formue, og nyt mode for næsten ingen penge er noget, de fleste kvinder kan lide korrekt?

Sæt Niveauet

Det at udskifte sin garderobe betyder jo ikke, at du skal ud og bruge 2-3000 kr. pr. sko i ren Lars Løkke stil, for her skal du jo selv betale, så dyrt designertøj er ikke nødvendigvis det eneste rigtige modetøj til kvinder for at se stilfuld, sexet og elegant ud.

Du kan snildt sidde og kigge de dyre mærker igennem, men du kan nemt få det billige tøj i god kvalitet ved de billige online kæder, og allerede der har du sparet en formue. Hm.com, www.Ellos.com, Stylepit.dk, www.Mamilla.dk, Nelly.dk, Asos.dk og nogen af alle de andre webshops kan leverer til meget billigere penge.

Udsalg er ikke noget Ondt

Udsalg er der jo hele året rundt, og hvor man kan spare penge, der skal man spare penge, hvis garderoben skal opdateres gevaldigt. Derfor skal du gøre alle dine indkøb på udsalg, for du kan virkelig gøre nogle rigtige lækre kup, hvis du først laver en plan for, hvad du mangler af forskelligt lækkert kvindetøj og accessories.

Du kan med fordel skrive dig op til de forskellige nyhedsbreve, så du altid får en mail, når et udsalg starter ved en af de billige men lækre webshops.

For ikke at få en ekstra udgift, så tjek lige de forskellige webshops handelsbetingelser for leveringsomkostninger, så dine udsalgsvarer ikke får en merudgift på 500,- kr.

Du kan gøre et superkøb ved modeblogs

Der findes forskellige modeblogs som ikke bare skriver om mode, men rent faktisk sætter deres tøj til salg også. Det foregår på den måde, at en kendt modeblog får leveret tøj fra en leverandør for at skrive om tøjet, og mange af de blogs har et gevaldigt overskud af tøj som de så sælger ud til ganske billige penge. Her kan du ved lidt ihærdig søgen gøre et godt designerkup, men det vil dog tage lidt tid på Google at søge efter de rigtige blogs.

En anden mulighed er at købe ved Trendsales.dk hvor du kan finde masser af små kup fra kvinder, som enten vil af med fejlkøb eller bare er blevet trætte af deres tøj.

Hold Tøj Bytte dag

Hvis du har et bredt netværk, så lav en tøjbytte aften med en flok piger, og på den måde får i alle opdateret garderoben helt gratis. Der skal dog nok arrangeres en regel om, at tøjet er rent og i god stand, samt prisklassen er nogenlunde ens, men ideen er super god for alle parter.