Der er mange fordele ved at have et stort udvalg af fitnessudstyr derhjemme. Du behøver ikke at træne på et bestemt tidspunkt, og du kan lave præcis de aktiviteter som du selv har lyst til. Hvis du ønsker at købe fitnessudstyr til hjemmetræning, skal du overveje, hvilken type træning du ønsker at lave. Læs med her og få inspiration til, hvordan du kan få mest ud af din træning.

Fitnessudstyr – hvad skal jeg vælge?

Hvis man ønsker at træne derhjemme, er det oplagt at investere i et træningssæt af god kvalitet. På den måde kan man træne lige når man har tid til det, og man kan undgå fitnesscentret. Men hvilket slags træningssæt skal man så købe? Det afhænger selvfølgelig af ens behov og ønsker. Hvis man gerne vil have det helt basale udstyr, kan man starte med at købe en træningsmåtte, da den er god til styrketræning, men også til yoga eller andre former for øvelser. Derefter kan man overveje at købe et vægtstangssæt eller nogle håndvægte – på den måde har man mulighed for både at lave ben- og arm træning derhjemme.

3 nemme træningsøvelser du kan lave derhjemme

Herunder kan du få lidt inspiration til, hvilke øvelser du kan lave derhjemme:

1) Squats er godt for balancen og koordinationen, samtidig med at det styrker benene markant. Start med at stille dig med strakte ben med skulderbreddes afstand. Sænk dig ned ved at bøje knæene indtil din ryg er parallel med gulvet – hold gerne ryggen strakt under hele bevægelsen. 
2) Armbøjninger er en fantastisk øvelse for at styrke overkroppen. Start med at ligge på gulvet med strakte arme, hænderne placeret med skulderbreddes afstand. Bøj albuerne og sænk dig ned til der er ca. 90 graders vinkel i albuerne – hold ryggen strakt under hele bevægelsen. Du kan eventuelt lave øvelsen på knæene i stedet for tæerne, hvis det er for svært.
3) Mavebøjninger er en effektiv øvelse for at styrke maven og ryggen. Lig dig på ryggen med benene strakte ud foran dig. Placer armene over kroppen eller bag nakken, og brug musklerne i maven til at løfte dig op, så du kommer til at sidde helt op – hold ikke vejret under bevægelsen.
 

Bliv inspireret til mere hjemmetræning

Der er mange fordele ved at træne derhjemme, dog kan det naturligvis kræve disciplin at motivere sig selv til at komme i gang. Heldigvis, findes der rigtig mange forskellige apps og hjemmesider med effektive træningsprogrammer, som kan laves i stuen eller på kontoret. Det kan være nødvendigt at investere i et træningssæt – men dette behøver på ingen måde at være dyrt. Eksempelvis kan en yogamåtte eller elastikker sagtens bruges til effektiv styrketræning derhjemme.-----------------------------------------------------------------------

Beautyblock Præsenterer: Danske Garnbutikker


Rito

Rito forhandler garn og hobbyartikler - KLIK HER (De siger: "Det er nemt og billigt at købe online hos Rito")

Strikkes

Strikkes har et stort udvalg af garn, strikkeartikler og opskrifter - KLIK HER

StofGiganten

StofGiganten forhandler et stort udvalg af metervarestoffer både almindelige og økologiske, snitmønstre og sytilbehør - KLIK HER (Noter lige dette er en stofbutik - ikke en garnbutik)

 

Håber du finder det du skal bruge 🙂

Find flere lokale muligheder her.