For mange år siden da jeg overvejede at tage et smut til USA, der var jeg fast besluttet på at jeg ville til Washington. For inde i mit hoved, der var Washington en by, hvor præsidenten også boede. Dog fandt jeg hurtigt ud af, at dette næppe var tilfældet. For da jeg søgte efter et rejsebureau til at fragte mig derover, der gik det op for mig at Washington ikke var en by, men altså en stat, som ligger syd for grænsen til Canada.

Nu blev jeg helt forvirret. Jeg var fast besluttet på at jeg skulle til Washington, men jeg havde da aldrig nogensinde besluttet mig for hvilken by jeg skulle til. Derfor blev jeg altså lidt usikker på om det nu var klogt at tage helt derover. Heldigvis kunne rejsebureauet guide mig, og sammen fandt vi ud af at Seattle nok var det korrekte og bedste valg. Seattle er nemlig navnet på den største by i Washington. Storbyen ligger langt væk fra alt, og bliver besøgt af flere millioner af turister ligesom mig selv hvert år, så helt alene ville jeg heldigvis ikke føle mig, der ville med sikkerhed være andre europæere ligesom mig, som havde forvildet sig helt herop.

Seattle er kendt for de samme ting som resten af Canada er kendt for, nemlig gæstfrihed og en lav kriminalitetsrate, hvilket mange turister prioriterer højt ligesom mig selv, nå der skal vælges destination.

Midt i telefon samtalen med USA tours, der spurgte de mig om jeg kunne lide kaffe, og jeg udbrød som en gal ”Ja jeg elsker da kaffe”, og her fortalte de mig at Seattle åbenbart er en kaffeby, da du kan få kaffe på ethvert gadehjørne. Seattle er faktisk den by i USA, som har flest cafeér per indbygger.