Gæsteindlæg af Erik Haalo, redaktør på Fitfact.dk

Kollagenpulver er HYPE og har efterhånden været det i et par år. Det hjælper nok på det at kendte kvinder som Line Baun Danielsen har stået i spidsen for en imponerende markedsføringkampagne for et kendt norsk brand. Men hvad er kollagenpulver og er det overhovedet noget der virker?

På Fitfact.dk har vi lavet en grundig forbrugertest af kollagenpulver for at svare på netop det spørgsmål. Vi har gået i dybden med hvad man får for pengene og her kan vi afsløre at der er meget stor forskel. Selv om prisen på kollagen typisk ligger på mellem 1-3kr pr. gram, så er der enkelte afstikkere hvor du kommer til at betale MEGET mere. Så der er god grund til at læse vores test før du køber. Det er nemlig en af de mest kendte brands der er blandt de dyreste.

Kollagenpulver – hvad er det og virker det?

Kollagen er et protein der findes i kroppen og som især er vigtigt i hud og hår. Det er sådan en slags lim mellem cellerne som en ekspert udtrykker det. Med alderen falder produktionen af kollagen og derfor bliver. huden blandt andet slappere. Og her er det så at man mener at kollagen kan hjælpe. Ved at få tilført en særlig let fordøjelig type af kollagen, den såkaldte hydrolyserede variant, så kan man altså give kroppen noget af det den mangler.

Det er i hvert fald teorien for studierne er blandede. Læger og forskere er dog ikke afvisende og med lidt god vilje kan deres neutralitet måske tolkes til at man skal give det et forsøg. Kollagenpulver er dog forholdsvis dyrt, det koster et par hundrede kroner om måneden, så det er ikke helt ligegyldigt hvilket brand man vælger, for det er meningen at man skal tage det løbende.

Du kan se hele testen af kollagenpulver på linket.-----------------------------------------------------------------------

Beautyblock Præsenterer: Danske Garnbutikker


Rito

Rito forhandler garn og hobbyartikler - KLIK HER (De siger: "Det er nemt og billigt at købe online hos Rito")

Strikkes

Strikkes har et stort udvalg af garn, strikkeartikler og opskrifter - KLIK HER

StofGiganten

StofGiganten forhandler et stort udvalg af metervarestoffer både almindelige og økologiske, snitmønstre og sytilbehør - KLIK HER (Noter lige dette er en stofbutik - ikke en garnbutik)

 

Håber du finder det du skal bruge 🙂

Find flere lokale muligheder her.