De fleste kender til en hverdag, som trækker tænder ud, og den ene dag tager bare den anden, uden at du næsten opdager det. Du er træt, når dagen er slut. Og du er træt, når du står op efter en nats søvn, som synes alt for kort. Helt enkelt så er du i underskud. Du trænger til noget selvforkælelse, og til at få overskud ind i din hverdag. Men hvordan får du lige det overskud? Det afhænger selvfølgelig først og fremmest af, hvem du er, og hvad der kan gøre dig glad. Er det at forære dig selv det længe ønskede bismark armbånd, at tage en dag ud af kalenderen eller få nogle af de mange opgaver i hjemmet af vejen, så du kan slappe af med god samvittighed?

Forær dig selv et særligt smykke

Du har længe haft kig på et særligt smykke, nemlig et armbånd, som du har set på nettet. Du har allerede bestemt dig for, at hvis du får råd, skal det være dét bismark armbånd med charms, du har set, og som du vil forære dig selv. Det er elegant og tidsløst, det oser af god stil, og du vil kunne bruge dit bismark armbånd både til hverdag og fest. Og du kan med god samvittighed købe det til dig selv, det er nemlig et vintage- og genbrugssmykke, så det er også bæredygtigt. Gør det! Forkæl dig selv, og du vil blive glad, hver gang du kigger på dit særlige bismark armbånd på håndleddet. Og du vil føle dig godt tilpas over, at du gjorde det, og armbåndet kan gå hen og blive dit yndlingssmykke.

Tag en dag ud af kalenderen

En anden måde at forkæle sig selv på kan være at tage en dag ud af kalenderen. Bestem dig for, at du må bruge den til lige, hvad du har lyst til. Måske du bare trænger til at ligge på græsplænen og kigge på skyerne, mens tankerne flyver. Det er for mange god afslapning og giver overskud. Måske skal du ud og mærke sommerstemningen i byen og kigge efter dit næste bismark armbånd til ønskelisten. Det kan også være, at du hører til typen, som ikke kan finde ro, før du har fået ordnet de mange gøremål i hjemmet, som har trængt sig på længe. Lav en plan for opgaverne, prioritér og vær realistisk med hensyn til tidshorisont. Du vil kunne mærke roen falde over dig, når du har fået struktur på og kan se, at du faktisk hurtigt kan sætte flueben ved opgaverne. Man har det bedre, når man er i overskud, find ud af, hvad der er godt for dig, og kom i gang.-----------------------------------------------------------------------

Beautyblock Præsenterer: Danske Garnbutikker


Rito

Rito forhandler garn og hobbyartikler - KLIK HER (De siger: "Det er nemt og billigt at købe online hos Rito")

Strikkes

Strikkes har et stort udvalg af garn, strikkeartikler og opskrifter - KLIK HER

StofGiganten

StofGiganten forhandler et stort udvalg af metervarestoffer både almindelige og økologiske, snitmønstre og sytilbehør - KLIK HER (Noter lige dette er en stofbutik - ikke en garnbutik)

 

Håber du finder det du skal bruge 🙂

Find flere lokale muligheder her.