Er du træt af at skulle barbere dig hver dag? Eller er voksbehandlingerne ved at blive lidt for dyre? Hvis du er på udkig efter en mere permanent løsning til hårfjerning, er der faktisk en del muligheder. Laser hårfjerning er en af de mest populære metoder til permanent hårfjerning. Laserbehandlinger virker ved at ramme pigmentet i hårsækken, hvilket ødelægger hårsækken og forhindrer fremtidig vækst. Læs om fordelene ved permanent hårfjerning / laserbehandling i denne artikel.

Du slipper for at skulle barbere dig hele tiden

Dette er sandsynligvis den vigtigste grund til, at folk vælger laser til hårfjerning. Hvis du er træt af at skulle barbere dig hver dag eller hver anden dag, kan laserbehandlinger være en gave fra himlen. Når behandlingen er afsluttet, behøver du kun at barbere dig en gang hver anden uge eller deromkring – og selv da er det ikke nødvendigt at fjerne alt. Permanent hårfjerning gør, at du ikke skal tænke på at barbere dig eller rende til voksbehandling hele tiden. Du kan nyde dine glatte ben, underarmene eller bikinilinjen uden at skulle gøre en indsats hver dag.

Det er mindre smertefuldt end andre metoder

Hvis du overvejer laserhårfjerning, undrer du dig måske over, hvor meget smerte det vil medføre. Sådanne laserbehandlinger er meget mindre smertefulde end andre metoder. De fleste mennesker rapporterer, at de kun føler en let varme under proceduren. Hvis du er bekymret for smerte, kan du tale med din behandler om at bruge en bedøvende creme før behandlingen. Det kræver også flere behandlinger, før du vil kunne se en forskel. Men det er godt givet ud, hvis du er træt af voksbehandlinger eller at barbere dig selv hver dag, imens du er i bad.

Du slipper for indgroede hår og røde knopper

En anden stor fordel ved laserbehandlinger er, at du ikke behøver at bekymre dig om de irriterende indgroede hår eller røde knopper. Det skyldes, at laseren rammer hårsækkens rod, så der er ingen risiko for, at håret bliver fanget under huden. Permanent hårfjerning med laser er en meget effektiv måde at fjerne hår på, og den kan bruges på næsten alle områder af kroppen. Behandlingerne er som regel hurtige og nemme. Ud over at være sikker og effektiv, er laserhårfjerning også relativt overkommelig rent økonomisk, hvilket gør det til en god mulighed for alle, der ønsker at forbedre deres udseende og / eller spare tid i hverdagen.

Hvis du leder efter en mere permanent hårfjerningsløsning, er hårfjerning med laser bestemt værd at overveje. Tal med en fagperson hos en skønhedsklinik eller spa for at se, om hårfjerning med laser er det rigtige for dig.-----------------------------------------------------------------------

Beautyblock Præsenterer: Danske Garnbutikker


Rito

Rito forhandler garn og hobbyartikler - KLIK HER (De siger: "Det er nemt og billigt at købe online hos Rito")

Strikkes

Strikkes har et stort udvalg af garn, strikkeartikler og opskrifter - KLIK HER

StofGiganten

StofGiganten forhandler et stort udvalg af metervarestoffer både almindelige og økologiske, snitmønstre og sytilbehør - KLIK HER (Noter lige dette er en stofbutik - ikke en garnbutik)

 

Håber du finder det du skal bruge 🙂

Find flere lokale muligheder her.