Temperaturen udenfor nærmer sig frysepunktet, og dagene bliver mørkere, og det betyder samtidig, at julen kommer tættere og tættere på. December måned er en dejlig tid, hvor der bliver pyntet op med flotte julelys, og hvor familier julehygger rundt omkring i hjemmene.

Men for nogen kan det også være en travl og stressende måned. Der skal pyntes op i hjemmet, og så er der udfordringen ved at finde de helt rigtige gaver til familien. Der er nemlig altid en person der siger, at han ikke ønsker sig noget, når du spørger om hvad han ønsker sig. Hvis du kan nikke genkende til dette scenarie, og din far eller kæreste også altid svarer, at han ikke ønsker sig noget, så læs med her, hvor vi vil komme med nogle ideer til, hvad gaven til manden, der siger at han har alt, kunne være.

Et flot armbåndsur

Hvis du leder efter en julegaven til manden, der påstår, at han har alt og intet ønsker sig, så er et flot armbåndsur en rigtig god ide. Hvis han ikke normalt går med armbåndsur, så er det den oplagte gaveide, da en pænt armbåndsur kan være med til at fuldende en flot og stilet påklædning. Hvis han allerede ejer et armbåndsur, som han går med til daglig, så prøv at find et ur, der adskiller sig fra det han allerede ejer. På den måde kan han skifte mellem de to forskellige slags ure alt efter, hvordan de matcher hans påklædning. Du kan finde et kæmpe udvalg af flotte og eksklusive herreure fra mærker såsom Tommy Hilfiger, Garmin, Certina, Jaguar, Festina og mange flere på Goldentime, der har et udvalg på mere end 1000 forskellige ure. Uanset om du leder efter en herreur med læderrem, kæde, eller en flot natorem, så kan du finde det på deres hjemmeside.

Lær at bryg din egen øl

Hvis du vil give din kæreste en sjov og anderledes oplevelsesgave så læs med her. De fleste mænd elsker øl, og hvis din kæreste ikke er nogen undtagelse, så kan det være, at du skal forære ham et kursus i ølbrygning i julegave. På kurset vil I lære, hvordan I kan brygge jeres egne øl, og der er ingen krav til, at du har nogen tidligere erfaring med ølbryggeri. Alle kan altså deltage, og lære at lave øl, og når I er færdige vil i kunne tage jeres egne øl med hjem, som I vil kunne drikke, når de er færdigbrygget. -----------------------------------------------------------------------

Beautyblock Præsenterer: Danske Garnbutikker


Rito

Rito forhandler garn og hobbyartikler - KLIK HER (De siger: "Det er nemt og billigt at købe online hos Rito")

Strikkes

Strikkes har et stort udvalg af garn, strikkeartikler og opskrifter - KLIK HER

StofGiganten

StofGiganten forhandler et stort udvalg af metervarestoffer både almindelige og økologiske, snitmønstre og sytilbehør - KLIK HER (Noter lige dette er en stofbutik - ikke en garnbutik)

 

Håber du finder det du skal bruge 🙂

Find flere lokale muligheder her.