I mange år har jeg rejst kloden rundt for at finde det perfekte sted at holde ferie. For mig er det helt optimale sted et sted hvor man kan være 100% afslappet uden at tænke på noget som helst. Det betyder altså at der helst skal være fri bar på hotellet samt en god og nærende morgenmad. Derudover skal der være gode restauranter i nærheden, så man nemt og enkelt kan gå ud og få sig et dejligt måltid, uden at man skal bekymre sig om at få madforgiftning, eller det der er værre.

Her for nyligt var jeg i Egypten via en last minute rejse, og jeg må ærligt indrømme at jeg ærger mig særdeles meget over at jeg ikke har været på denne ferie destination noget før. Egypten er jo et særdeles pragtfuld sted, hvor de går meget op i at behandle deres turister ordenligt. Der er ingen tvivl om at det er en destination man bare skal opleve. En anden enorm fordel ved Egypten er at de er placeret tæt på ækvator, hvilket betyder at der altså er varmt året rundt, for Egypten ligger jo i Afrika. Det er der faktisk ikke særlig mange som ved, og det er meget skræmmende, for det er simpel geografi.

 

For at komme tilbage på min rejse til Egypten, så benyttede jeg altså et rejsebureau som tilbød de såkaldte last minute rejser, som er et koncept hvor du et par dage inden booker din rejse til en fordelagtig pris. Denne hjemmeside har for eksempel skrevet om det:

http://www.lastminute-rejser.dk/

 

Her kan du blandt andet læse hvor og hvorledes du skal booke din ferie. Ofte kan man opleve at kunne spare flere tusinde kroner, ved at bruge dette koncept. Sommetider kan man ikke helt bestemme hvilket hotel, man kommer til at bo på, hvilket også kan være super befriende faktisk, for så er det bare ens skæbne der bestemmer.