Det er ikke uvant at når man for alvor kan begynde at dufte foråret, at mange også rigtigt begynder at tænke på selvforkælelse. Dét at gå op i sig selv, er som sådan ikke en ny ting, men ens præferencer ændrer sig en smule, i takt med at det også bliver lunere udenfor, samtidig med at solen begynder at titte frem. 

Sol er noget vi er helt tosset med herhjemme i Danmark. Det er noget vi ikke helt forkæles med i så højt omfang, som man gør andre steder i Europa, men det ændrer nu ikke på at vi holder af den – og til tider måske også lidt for meget, hvis man spørger sundhedsstyrelsen. 

Fra ansigtsmaske til hårfjerning 

Når de mørke måneder står på, lægges der rigtig mange ansigtsmasker – denne trend fortsætter også over foråret og sommeren, men noget som ikke får lige så meget kærlighed i de lidt mørke måneder, men som virkelig begynder at tage fart herunder foråret er vores fokus på de skønne stænger. Nu er der ikke lang tid til at de skal ud at luftes, og vi igen kan gå i bare ben udendørs. Dette betyder også, at hårfjerning på benene foregår i stor stil i øjeblikket, da vi skal være helt klar til disse lidt mildere og lysere måneder vi går i møde. 

Kender du denne skånsomme metode? 

Noget af det som er blevet utrolig populært inden for hårfjerning er sugaring wax. Det er en mild, miljøvenlig og skånsom måde at fjerne hårene på, uden det gør spor ondt. Resultatet er også ret imponerende, og det er nok derfor at metoden også vinder rigtig meget frem. 

Sukkervoksen giver en silkeblød fornemmelse, og lige præcis det forårslook man ønsker. 

Selvforkælelse går aldrig af mode

Ligegyldig hvilken årstid vi befinder os i, så går selvforkælelsen aldrig af mode. Det er noget vi altid vil holde af, og med god grund. Det er simpelthen superessentielt for vores velvære, og kan være med til at give os en varm følelse indeni. Det er en kæmpe industri, der ikke kun vinder frem med nye produktinnovationer på damefronten, men også på herresiden ser man en stigende interesse. 

Noget af det som de nyeste produkter har fokus på, er især den her grønne og miljøvenlige tankegang, som de fleste går mere og mere op i.