Har man en Iphone, så hører et cover helt klart til. Det giver en fantastisk beskyttelse, så du kan være mere tryg omkring din elektroniske baby. Foruden, at beskytte når du taber den, så undgår du også grimme ridser på skærmen. Din telefon ligger måske i lommen, og her er den i stor risiko for skrammer.
Foruden den fede beskyttelse, er et cover også en måde, at vise verdenen hvem du er. Der er så mange forskellige looks, det er næsten kun fantasien der sætter grænser. Hvad enten du er til skrappe farver eller fede mønstrer, så er der helt sikkert et, der falder i din smag.
Cover markedet er efterhånden en jungle at finde rundt i, og vi vil derfor hjælpe dig lidt på vej. Vi viser her, nogle af vores yndlings covers til din Iphone 5/s.

 

4 gode bud

Det første vi gerne vil anbefale er fra ”Oscar Series”. Dette er for dig, der kun vil have det bedste. Designet er flot og helstøbt, og man falder hurtigt for det eksklusive look. Foruden at være stilrent, har det den funktion, at man kan læne sin Iphone op af det, så behøver man ikke holde den selv, hvis man vil nyde en lille film. Coveret fås blandt andet i sort, pink og brun.

 

Det næste cover, er en helstøbt løsning, for dig der står og mangler en pung, eller bare gerne, vil spare lommeplads. Coveret er nemlig med kortholder. Det er lavet i læder og fås i lyserød og blå. I holderen er der plads til et par kort, mens der  i midten, er en lille lomme til kontanter.

 

Vil du gerne have lidt funktionalitet, selvom du har dit cover på, skal du erhverve dig et slide cover. Det har en åbning i toppen af bunden af skærmen, så du har mulighed for at modtage opkald, og se hvem der ringer til dig.

 

Sidst men ikke mindst har vi et Pull tab cover. Det er lavet af brunt læder, og ser super fedt ud. Det er klassisk design, når det er bedst. Det er anderledes end de andre covers, da det ikke skal foldes ud. Designet er lavet som en lille slags taske, hvor mobilen så tages op.

 

Der er altså rigtig mange muligheder. Er der ikke et af vores anbefalede, der falder i din smag, kan du tjekke Max99, der har et bredt udvalg af fede covers.