Forleden gjorde min gamle veninde lidt af et scoop, da hun var på jagt efter klinikstole til sin nye skønhedsklinik. Hun går meget op i genbrug, så hun var jo ovenud lykkelig, da hun fortalte, at hun endelig havde fået fat i nogle brugte kontorstole på nettet, som ville passe perfekt til klinikken.

Nu er hun ikke ene om indretningsopgaven, for hun har faktisk engageret en professionel indretningsarkitekt. Men allerede fra starten var de blevet enige om, at hvis hun nu fandt noget til klinikken, som hun bare måtte eje, så var der også rum for det. Og hos Holmris fandt hun netop det, som hun stod og manglede: Brugte kontorstole til spotpris, og så i præcis den farvenuance, som hun så længe havde ledt efter.

Gør et brugte kontorstole-fund hos Holmris

Som kosmetolog er det ikke altid nemt at vide, hvordan man bedst indretter en skønhedsklinik, selv om man jo selvfølgelig har visse ideer og ønsker. Sådan en klinik skal jo både være funktionel og kundevenligt indrettet. Dér er det godt at alliere sig med en indretningsarkitekt, som også er villig til at kombinere nye og brugte ting i indretningsøjemed. Heldigvis havde min veninde udset sig en god én af slagsen, som straks kunne se ideen med at anvende brugte kontorstole som klinikstole, så det var absolut et plus.

Ud over indkøbet af de brugte kontorstole, som jeg må indrømme, faktisk klæder klinikken, fik hun også erhvervet sig nogle brugte kobberlamper. De trængte blot til en grundig pudsning, så blev de skinnende blanke og rene. I det hele taget er klinikken blevet minimalistisk indrettet, så der ikke er noget, som støder øjet, når man som kunde kommer ind i klinikken. Selv disken, som er et brugt hævesænkebord, der blev købt sammen med de brugte kontorstole, fungerer perfekt, da ikke alle kunder er lige høje. Det er jo immervæk rarest, at man som kunde bliver mødt i øjenhøjde af klinikpersonalet, ikke sandt?

Klinikkunder sætter stor pris på brugte kontorstole

Selv om klinikken stadig mangler at få rettet de allersidste indretningsmæssige skønhedspletter til, har min gode veninde haft skønhedsklinikken åben i en lille god uge nu, og hun har fået rigtig gode tilbagemeldinger fra kunderne – både omkring skønhedsbehandlingerne, men i lige så høj grad omkring komforten under behandlingerne.

Kunderne er især forundret over at komforten er så god i de brugte kontorstole, som hun benytter i behandlingen. Hun har sågar måttet videregive kontaktinfo på det pågældende møbelfirma, Holmris, så de begejstrede kunder selv kan henvende sig i forhold til at erhverve sig samme kvalitet i brugte kontorstole. Men om de skal bruges til skønhedsklinikker – se, det melder historien altså ikke noget om.