Hvis du har en travl hverdag, ved du nok godt også, at det kan være super svært at finde tid til sig selv. Der er altid et eller andet som skal ordnes, og i sidste ende kan man gå hen og bliver super stresset, hvis man aldrig holder ordenligt fri.

Det er en god ide at give dig selv en gang i mellem, også selvom det bare indebærer små ting. det kunne måske være noget som en tur til kosmetologen til en lækker behandling.

Hvis du bor i København eller på Frederiksberg, kan du finde Kosmetolog i København her.

Tag en ugentlig friaften

Hvis du har svært ved at finde tiden til at slappe lidt af og have lidt tid for dig selv, kan det være en god ide at lægge det ind i dit allerede eksisterende skema, så det hele kan hænge sammen. Så er du også sikker på, at du har tid – det står jo i kalenderen.

På denne friaften kunne du måske sætte dig ned og læse i en god bog. Du kunne også se din yndlingsserie på fjernsynet, som du ikke normalt har tid til at se. Du kan også lave noget lækkert mad og måske drikke et glas god vin dertil.

Tag tingene, som de kommer

Nogle gange kan man komme til at blive alt for opsat på ting, som faktisk ikke betyder så meget. Det gør tit, at man er super stresset. Det er en god ide at vende sig af med dette, så man kan slappe lidt mere af.

Tag tingene som de kommer, og brug ikke for meget tid på at planlægge ting, som alligevel ikke kan planlægges. Det eneste dette vil gøre, er at stresse dig endnu mere. Det vil i sidst ende hjælpe dig rigtigt meget til en mere afslappet hverdag, hvis du lader være med det.-----------------------------------------------------------------------

Beautyblock Præsenterer: Danske Garnbutikker


Rito

Rito forhandler garn og hobbyartikler - KLIK HER (De siger: "Det er nemt og billigt at købe online hos Rito")

Strikkes

Strikkes har et stort udvalg af garn, strikkeartikler og opskrifter - KLIK HER

StofGiganten

StofGiganten forhandler et stort udvalg af metervarestoffer både almindelige og økologiske, snitmønstre og sytilbehør - KLIK HER (Noter lige dette er en stofbutik - ikke en garnbutik)

 

Håber du finder det du skal bruge 🙂

Find flere lokale muligheder her.