Bedste covers til din Samsung Galaxy S7 Edge – Din Samsung Galaxy S7 Edge kræver et cover, der er lavet særligt til den på grund af den buede skærm. Vi giver dig her tre bud på lækre covere.

Er du så heldig at være blevet indehaver af en Samsung Galaxy S7 Edge, er du sikkert også på udkig efter et godt cover til den. For coveret er afgørende i forhold til, at du kan beskytte din mobil ordentlig. Rigtig mange ender med kun at have deres smartphone i kort tid, fordi de taber den på gulvet eller på jorden. Det er hårdt for mobilen, der nemt kan gå i stykker eller få skrammer af det. Det er rigtig ærgerligt, når du har brugt mange penge på at købe din Samsung Galaxy S7 Edge.

I denne artikel guider vi dig til nogle af de smarteste former for covere. Det er både dem, der næsten ikke fylder noget, og som derfor ikke vil stjæle opmærksomheden fra din mobil, og dem, der fylder en del, men hvor du så til gengæld også både kan have smartphone og kort i dem. Hvilket cover du vælger, bør helt afhænge af, hvad dit behov er.

Når du køber et cover til Samsung Galaxy S7 Edge, skal du altid vælge et, der er lavet særligt til din telefon. Mobilen er lavet med en buet skærm, der gør, at det kan være svært at få sat et cover på. Ved at vælge et cover, der er lavet særligt til mobilen, vil det dog være en smal sag at få sat det på.

Cover, der giver dig mulighed for at se, hvad der sker på skærmen

Noget af det, som mange finder virkelig irriterende ved at have et cover på deres mobil, er, at de ikke kan se, hvad der sker på skærmen. Når du har et cover, der dækker både for- og bagside på mobilen, er du nødt til at åbne det for at se, hvad der sker. Det tager lige lidt ekstra tid hver gang og kan være svært at gøre diskret.

Hvis du synes, at det er et problem, men du samtidig gerne vil have den beskyttelse, der er i, at coveret sidder på begge sider af telefonen, kan det være en god ide for dig, at du vælger et cover som Samsung Galaxy S7 Edge Usams Muge Series View Cover. Det kan du for eksempel købe hos CoverButik.dk.

Det er et cover, der beskytter både for- og bagsiden på din mobil, men hvor der er et vindue i forsiden. Det giver dig mulighed for at se, om du har fået beskeder, eller om der er sket andre ting, som du skal være opmærksom på. Du kan dermed på præcis samme hurtige måde som uden cover tjekke, om der er sket noget vigtigt. Er du interesseret i at vide mere, så se eksklusivt udvalg hos CoverButik.dk.

Lækkert cover gør det nemt at holde kort og mobil samlet

Hvis du godt kan lide at have alle dine kort og dine mobil samlet på et sted, findes der en lang række forskellige former for covere, som du kan vælge imellem. Et af dem, som vi gerne vil fremhæve her, er Samsung Galaxy S7 Edge PU Læder Flipover Cover med Stand. Det kan du for eksempel købe hos incover.dk.

I coveret er der plads til, at du kan have din vigtigste kort i den venstre side og samtidig have din mobil i den højre side. Du kan dermed have det hele samlet på et sted. På den måde behøver du bare at stikke mobilen i lommen eller i tasken, når du går ud ad døren – så har du alt med, hvad du skal bruge.

Derudover har coveret den smarte funktion, at det kan støtte telefonen, så den kan stå selv på en plan flade. Det kan for eksempel være smart, hvis du bruger din mobil som vækkeur. Så kan du nemt se på den om natten, hvad klokken er. Det kan også være smart, hvis du ofte sidder og spiller på den. Ved at kunne sætte den på bordet slipper du for at blive træt i armene af at holde den. Er du på udkig efter et smart cover til din Samsung Galaxy S7 Edge, så se mere her.

Minimalistisk cover til dig, der vil have beskyttelse, men også vise din mobil frem

Noget af det lækre ved en Samsung Galaxy S7 Edge er selvfølgelig dens flotte udseende. Hvis du ikke er så vild med, at du skal pakke mobilen helt ind i et cover, så det ikke er muligt at se den, men du samtidig gerne vil have noget beskyttelse til den, er det en god ide, at du vælger et mere minimalistisk cover. Det kan for eksempel være et Elradt Cover i hård plast, der er lavet specielt til en Samsung Galaxy S7 Edge. Du kan blandt andet købe det på evermart.dk.

Coveret er lavet i gennemsigtig plast, der gør, at det er nemt og tydeligt at se din mobil igennem det. Samtidig giver det en god beskyttelse af mobilen. Selv et tyndt cover kan nemlig være med til at forhindre skader på din telefon. Du kan se mange andre lækre covers til Samsung Galaxy S7 Edge ved at klikke her.