Den dag, et barn fødes, ændres tilværelsen på et splitsekund. Livet som nybagte forældre er både hårdt, spændende, foranderligt og vidunderligt. Men det er også en tid, hvor der i perioder kan være meget lidt overskud på energikontoen til kreativitet og selvforkælelse. LittleUnBox har skabt et univers for vordende mødre og små børn, der byder på nye sjove og spændende produkter på abonnement. 

Det at blive forældre for første gang er en stor omvæltning for mange. Det nye liv byder på mange nætter uden megen søvn og på et øjeblikkeligt skift i prioriteter. Fra at have masser af tid og penge til sig selv, bruges det hele nu på det lille væsen, der fra den ene dag til den anden er blevet hele ens verden. Det føles både spændende og vidunderligt, men nogle dage også enormt usikkert. Særligt i en tid, hvor alle har en mening om alt – også det at være forældre.

Som nybagte forældre er der meget lidt tid eller overskud til at forlade hjemmet. Derfor er der heller ikke de store muligheder for selvforkælelse. Men hvad hvis vi fortalte, at du kan få det leveret lige til døren?

Selvforkælelse og forkælelse til den lille ny

For at skabe ro og rum til det nye liv har LittleUnBox skabt en abonnementsløsning med babypakker til børn fra 0-2 år. Abonnementet består af en månedlig boks med særligt udvalgte produkter til babyer og små børn og har til formål at inspirere, forkæle og overraske både forældre og børn. 

Det kan både være i form af nye produkter, du ikke har prøvet før eller produkter, som barnet har særligt brug for i lige præcis den alder, det er i på det pågældende tidspunkt. 

Boksens indhold varierer fra måned til måned og spænder mellem alt fra sansestimulerende legetøj til økologiske frugtsmoothies. Der er tænkt over både kvalitet og funktionalitet i babypakkerne, så du skal ikke frygte at ende med en masse billigt plastiklegetøj, der skal smides ud efter en uge. 

Tilpasset barnets alder

Børn er forskellige, og der er stor forskel på et barn på 6 måneder og en 2-årig. Derfor er LittleUnBox’ babypakker tilpasset dit barns alder, så du er sikker på at modtage noget, som barnet rent faktisk kan bruge. Legetøjet er med til at stimulere og udvikle dit barn – både motorisk og sanseligt. 

Når du tilmelder dig, indtaster du barnets fødselsdato, så LittleUnBox ved, hvilken boks de skal sende til dig, så du og dit barn får mest muligt ud af dit abonnement.  

Også til gravide 

Er du gravid, behøver du ikke vente med at bestille en babypakke, til du har født. Faktisk laver LittleUnBox ikke kun babypakker, men også pakker til gravide. Gravidboksen indeholder masser af selvforkælelse og gode produkter, som kan forsøde tilværelsen som vordende mor. 

Ved bestilling indtaster du din terminsdato. Og den dag barnet er født, overgår abonnementet automatisk til et babypakke-abonnement, så forkælelsen og overraskelserne kan fortsætte i den nye tilværelse.

Det bedste ved det hele er, at abonnementet er uden binding – og at boksene leveres lige til din hoveddør.