Det er jul lige om lidt, men du ved stadig ikke, hvad du skal give hende. Det er den samme sang hvert år, og det ender altid med, at du køber noget i sidste sekund. Men det skal der laves om på i år. Du skal nemlig prøve at være i god tid den her gang. Og det vil vi hjælpe dig med. Vi har nemlig lavet denne lille liste med gaveideer, som du hjertens gerne må gøre brug af. Nogle af købene er lidt mere sikre end andre.

Tøj

Vi starter stille og roligt ud. Man kan altid give lidt tøj. Det kunne for eksempel være fra mærket black colour eller Rue de Tokyo, som du kan finde her. Med tøj går du aldrig helt galt i byen, og hun vil blive glad for det meste.

Smykker

Igen er det en af de lidt forsigtige. De bliver altid glade for smykker. Om det er halskæder, ringe, øreringe, osv. Det kan både være i guld og sølv, og så kommer det i mange prisklasser. Der er derfor god mulighed for, at du kan tilpasse det til dit budget.

Den kreative

Hvis du er lidt modig, finder du på noget selv. Man behøver ikke altid give store gaver. Det kan være en udflugt, du planlægger. Det kan også være, at du har lyst til at kaste dig ud i et projekt og derfor maler noget til stuen. Den behøver ikke nødvendigvis at være dyrt, og der er mange måder, du kan udfolde dig på.

Spaophold

Du kan give hende et spaophold og håbe på, at hun tager dig med. Det kan være en meget romantisk oplevelse, og hun vil sikkert sætte pris på det. Afslapning, god mad og måske en parmassage. På en måde er det også lidt en gave til dig selv. Det er da en win win.

Skriv hvad du føler

Det er måske ikke så meget en gave i sig selv men mere noget, du kan give som ekstra gave til alle de andre. Nogle gange kan der godt gå lidt hverdag i den, og du får ikke fortalt alt det, du faktisk elsker hende for. Skriv det derfor ned og giv med ved siden af. Og du skal rent faktisk mene det og give dig tid. Det skal ikke bare være det sædvanlige. Dette vil helt sikkert gå lige ind i hjertet.

Vi håber, at du kan bruge den lille liste som inspiration om ikke andet. Forhåbentlig har du dog bare helt styr på, hvad du køber til hende nu. Og så kom afsted når du ved det, så det ikke ender med at blive en ting du skal have gjort den 22-----------------------------------------------------------------------

Beautyblock Præsenterer: Danske Garnbutikker


Rito

Rito forhandler garn og hobbyartikler - KLIK HER (De siger: "Det er nemt og billigt at købe online hos Rito")

Strikkes

Strikkes har et stort udvalg af garn, strikkeartikler og opskrifter - KLIK HER

StofGiganten

StofGiganten forhandler et stort udvalg af metervarestoffer både almindelige og økologiske, snitmønstre og sytilbehør - KLIK HER (Noter lige dette er en stofbutik - ikke en garnbutik)

 

Håber du finder det du skal bruge 🙂

Find flere lokale muligheder her.