Dette indhold er sponsoreret

Efteråret er en smuk årstid med alle de flotte farver i naturen, men flere synes også lige netop denne årstid er kedelig. Kedelig på grund af at man nu skal pakke sig ind og finde en helt anden garderobe frem, som man måske heller ikke synes ser så spændende ud – men det behøves slet ikke være tilfældet. Vi er her nemlig for at hjælpe dig og dit efterårslook med at tage sig bedst muligt ud, så denne årstid bliver knap så kedelig.

Vær ikke bange for farver

I en mørkere årstid kan man have tendens til at klæde sig i mørkere farver, men det duer ikke. Det er farver, der er med til at peppe din garderobe, og dermed også dit look, op. Mange er bange for at investere i farverigt tøj, da man har en forestilling om at, hvis det er en mere neutral farve, vil man bruge det mere. Problemet er bare, hvis man bliver ved med at have denne indstilling, står man til sidst med en helt neutral og kedelig garderobe, hvor man kun bruger den bedste af de 10 sorte trøjer man ejer. Vær derfor ikke bange for at skille dig ud og giv din neutrale garderobe et boost med dejlige farver.

Invester i en ny frisure

Vi ved alle hvor meget en ny frisure kan gøre for ens look og helhedsindtrykket af det. Derudover vækker en ny frisure ofte også en del glæde – så forkæl dig selv og invester i en ny og lækker frisure, der klæder dig og efteråret. Lige nu er pandehår ret moderne og er også en frisure der går godt med en fin efterårs hue, så det kunne man eventuelt overveje.

Smykker gør en forskel

Ethvert outfit kan dresses op og ned ved hjælp af de rette accessories, og netop det trick kan du også benytte til at peppe dit efterårslook op med. Vælg derfor nogle smykker ud, som du vil supplere din efterårsgarderobe med. En god ide er både at have nogle minimalistiske smykker, men også nogle statement smykker, så du har lidt at vælge imellem, og kan skabe lige præcis det udtryk du ønsker.

Gør ikke dit efterår til en tid, hvor du går i hi og er ligeglad med din udstråling, men vær derimod opmærksom på, hvad du kan gøre for at peppe din efterårsgarderobe, og dermed også dit humør, op. Dette gør ikke kun årstiden mere spændende, men du opnår også en mere spændende udstråling.