Hvis du overvejer, at få foretaget et kirurgisk indgreb er du langt fra alene. Flere og flere danskere, både mænd og kvinder får foretaget plastikkirurgi i alt fra ansigtsløft, til større eller små bryster eller for at komme af med deres ridelår.

At få foretaget plastikkirurgi er blevet langt mindre tabu end for bare få år siden og i dag er det ikke kun kvinder, der ønsker et kunstigt look, der eksempelvis får større læber eller silikonebryster.

I denne artikel viser vi dig tre lidt anderledes områder på kroppen, hvor du kan få foretaget et kirurgisk indgreb, som du måske ikke vidste var hverken så nemt eller billigt.

Få større læber

Er du ked af, ikke at have store og fyldige læber eller i det mindste bare læber? Ønsker du at mere markering af læbernes form?
Nogle er født med smalle og mindre markerede læber, hvor andre er født med store fyldige læber. Men vi kan også med alderen misten volumen i læberne, og nogle, særligt rygere, får rynker omkring dem, hvor markeringen af læberne biver mindre skarp og munden ser mindre ud.
En læbeforstørrelse kan altså fremhæve læbekanten, reducere rynkerne omkring munden, skabe fyldige og større læber, gøre mundvigene gladere og skabe en tydelig amorbue.

Måden man får større læber er gennem filler, såsom belotero-filler, der giver et naturligt resultat, er ikke-permanent, så indgrebet skal ske flere gange for at holde formen. Filleren sprøjtes ind i læberne og giver den form og fylde, som du drømmer om.

En behandling tager omkring 20 minutter. Der tilbydes lokalbedøvelse inden behandlingen, som indlægges via en blokade i læberne, da der kan være en nogen ubehag når filleren sprøjtes ind i læberne.
Gå efter en kirurg, der går ud fra devisen om “less is more”, hvor der forsøges at skabe diskrete forbedringer, der ser harmonisk ud med resten af ansigtet eller kroppen.
Prisen varerer efter behandling og kirurg, men starter på omkring de 2.500,-.
Resultatet vil typisk holde i 3-6 måneder, men holdbarheden bliver længere efter flere behandlinger.

Få en markeret hage

Mange mennesker har en såkaldt dobbelthage, enten fordi de er overvægtige eller fordi de har en anelse mere fedtvæv under hagen og derfor mister markeringen af kæben, og kan få tendens til dobbelthage. Det kan du i princippet have, selvom du er ganske slank.
Man kan træne det forholdsvist meget væk, særligt hvis der er tale om overvægt, men der vil ofte stadig være løs hud, en kalkunhage, som skal opereres væk.
Hvis dobbelthagen er genetisk betinget, kan den også løbes og trænes væk, men dette er langt sværere, fordi man ikke kan undgå også at tabe vægt på resten af kroppen – noget som i forvejen slanke kvinder ofte ikke ønsker, for at miste formerne og sine bryster.

En fedtsugning fjerner fedtdepoter, på de områder af kroppen, hvor man ikke ønsker at have dem. En fedtsugning skal altså ikke ses som en slankekur, men en hjælp til at komme af med fedtdepoter, som man ikke forsvinder ved almindelig sund mad og motion.
Du kan få foretaget fedtsugning over det meste af kroppen, men typisk vil det være topmaven, hofterne, ansigtet og halsen, ved lårerne, knæ eller fedtfolderne under BH’en. Selve indgrebet varer mellem 1-3 timer, alt efter hvor stort indgrebet er og ved nogle områder, skal man have foretaget fedtsugning flere gange.

Ved fedtsugning ved hagen, kan man nøjes med en enkelt fedtsugning til en pris på omrking de 13.500,-