UV nail extensions kit 2

april 25 2014, - - 0 Comments
Kukuk - over 3000 produkter - KLIK HER (garn, strikkeudstyr og hækleudstyr)
Rito - Rito forhandler garn og hobbyartikler - KLIK HER (De siger: "Det er nemt og billigt at købe online hos Rito")
Strikkes - Strikkes har et stort udvalg af garn, strikkeartikler og opskrifter - KLIK HER
StofGiganten - StofGiganten forhandler et stort udvalg af metervarestoffer både almindelige og økologiske, snitmønstre og sytilbehør - KLIK HER (Noter lige dette er en stofbutik - ikke en garnbutik)

Unikt Rio UV Nails-Home Nail Extensions Kit giver dig mulighed for at skabe et stærkere bånd end mange andre metoder, og lader den nye udvidede søm funktion som én. Dette er nøglen til en langvarig søm forlængelse. Stærke, smukke negle, som sidste og sidste.

Rio UV Nails bruger specielt formuleret gel, der reagerer med UV-lys for at skabe meget stærke, naturligt udseende extensions, samtidig med at den naturlige negl at vokse frit nedenunder.

Andre metoder resultere i en tykkere konstruktion, som ser falsk og ikke giver den glatte, højglans, naturlig finish af UV Nails. Den høje glans finish også forlænger levetiden af neglelak og reducerer sandsynligheden for skår. Du kan også bruge UV søm gel til at styrke den naturlige negl og giver en højderyg fri finish.

RIO UV Nails hjem udvidelse kit leveres komplet med alt hvad du behøver for at komme i gang med det samme. Med den rigtige vedligeholdelse og efterbehandling procedurer, kan UV Nails vare op til 3 måneder.

Leave a Reply

Copyright 2015