Stilfulde Toppe fra ICHI

april 26 2014, - - 0 Comments

Lige meget hvilket tøj man leder efter i ugeblade eller online, så støder man altid på udtrykket om at sammensætte dit look med en lækker top, hvilket sandt at sige kan være et ret diffust udtryk at hitte rede i. Hvad er en top, for før i tiden hvor vinteren altid bød på sne og morfar skulle fortælle historien om, at da han var dreng, så var skolegangen inkluderet en 20 kilometers gåtur både til skole og sørme også tilbage igen, ja dengang var en top en T-shirt uden ærmer, hvilket har ændret sig i dag, hvor en top stort set kan være hvad som helst af overdele til kvinder.

Fordelen ved at en top dækker så bredt er, at vi i dagens Danmark rent faktisk kan bruge en overdel hele året rundt, alt afhængig af overtøjet og hvad end lejlighed man bruger toppen til, så er det med at inddele overdelen efter årstiden ikke rigtig relevant mere. Hvad der er relevant dog, er at man ikke kan komme udenom at bruge en top til stort set alt, og som sådan er det en ret vigtig beklædnings genstand i enhver kvindes garderobe. Det efterlader dog et stort spørgsmål – hvor finder man så lækre stilfulde toppe?

ICHI Toppe

Stilfulde toppe fra ICHI er helt sikkert noget, som vi er stolte over at have på vores varehylde for mærket er et mix af det casuale look men samtidig også et dejlig mix af feminitet som går igen i alle produkterne fra ICHI, der henvender sig til den sensuelle og sofistikeret kvinde, der ikke er bange for at vise et feminin snit.

Den lækre ICHI Jingle top er i særdeleshed kendetegnet ved at være dejlig enkel men med et lækkert stilfuldt feminint snit foroven, som giver den lille snert af ekstra elegance, som især kvinder over en bestemt alderen godt kan lide at give udtryk for i deres look, og det bedste lige ved denne dejlige top er prisen, som er ekstrem billig, især i forhold til den kvalitet som følger med mærket ICHI.

Vi håber, at du er blevet inspireret, og hvis du vil vide mere, så klik her at se ICHI tøjet og hold dig ikke tilbage fra at skrive til os på Mamilla.dk eller direkte herunder.

Leave a Reply

Copyright 2015