Start med en behagelig amme-bh det letter amningen for dig og dit barn.

september 11 2014, - - 0 Comments
Kukuk - over 3000 produkter - KLIK HER (garn, strikkeudstyr og hækleudstyr)
Rito - Rito forhandler garn og hobbyartikler - KLIK HER (De siger: "Det er nemt og billigt at købe online hos Rito")
Strikkes - Strikkes har et stort udvalg af garn, strikkeartikler og opskrifter - KLIK HER
StofGiganten - StofGiganten forhandler et stort udvalg af metervarestoffer både almindelige og økologiske, snitmønstre og sytilbehør - KLIK HER (Noter lige dette er en stofbutik - ikke en garnbutik)

Fødselstøj kan opdeles i to kategorier – tøj til moderen og tøj til den nyfødte baby. For det meste får babytøj masser af opmærksomhed og er planlagt i detaljer. Men tøj til moderen kan undertiden blive forsømt. Et af de vigtigste elementer i fødselstøj til moderen omfatter at vælge den rigtige form for pleje- eller amme-bh.

Under graviditeten ændrer størrelsen og formen på en kvindes bryster sig, da de vokser sig større for at imødekomme forberedelserne til at lave mælk til barnet. Ændringerne kan ske så tidligt som i tredje måned af graviditeten, og kvindens almindelige bh’er kan ikke klare disse ændringer. Hun har brug for en specialiseret amme-bh med henblik på bedre at styre formerne. Efter ottende måned forbliver størrelsen nogenlunde konstant. Dette er den bedste tid til at måle størrelser til fødselstøjet.

Elastiske sømløs amme-bh fra Carriwell giver den korrekte størrelse.

En forkert størrelse bh kan påvirke brystvævet og stoppe mælkekanalerne, hvilket forårsager smerte og ubehag for moderen. Den rigtige størrelse bh er nødvendig for at støtte kvindens bryster uden at forårsage nogen skade. Den bedste måde at vælge dette afgørende element i fødselsbeklædningen er at enten at få dig selv målt hos en ekspert i en lingeri butik eller vælge amme-bh’er der er elsatiske så de dækker over flere størrelser. En sømløs amme-bh carriwell eller Bravado har alle de kvaliteter der skal til for at være en rigtig god amme-bh.

At få et barn er en magisk tid for en kvinde, men hun skal være forberedt i god tid til hele processen for at få en sikker fødsel og en behagelig tilpasning til livet med et spædbarn. Den rigtige slags fødselstøj er den første og mest vitale del af denne rejse.

Leave a Reply

Copyright 2015