Sidste chance, hvis du vil med til koncert den 29. maj med Dodo & the Dodos

maj 26 2014, - - 0 Comments
Kukuk - over 3000 produkter - KLIK HER (garn, strikkeudstyr og hækleudstyr)
Rito - Rito forhandler garn og hobbyartikler - KLIK HER (De siger: "Det er nemt og billigt at købe online hos Rito")
Strikkes - Strikkes har et stort udvalg af garn, strikkeartikler og opskrifter - KLIK HER
StofGiganten - StofGiganten forhandler et stort udvalg af metervarestoffer både almindelige og økologiske, snitmønstre og sytilbehør - KLIK HER (Noter lige dette er en stofbutik - ikke en garnbutik)

Den 29. maj kl. 20.00 spiller 3 af Danmarks mest solide og kendte kunstnere op til et brag af en koncert med deres største hits så som Dodo & the Dodos med “Vågner i natten”, Sko/Torp med “On a long lonely night” og Hane Boel med “Don’t know much about love”. Koncerten afholdes i Bella Center kl. 20.00 og dørene åbnes kl. 19.00.

Kun kr. 149,- pr. billet

Billetprisen er kun kr. 149,- pr. stk. og koncerten afholdes eksklusivt for Comwell Club medlemmer. Det er en stående koncert. Det vil være muligt at købe drikkevarer under koncerten. Ønsker du at overnatte efter koncerten, kan dette tilkøbes til særpris. Billetterne samt tilkøb ifm. koncerten er ikke refunderbare. Det er ikke muligt at betale med Comwell Club point eller gavekort på dette arrangement.
Bestil billet her
http://koncert.bellacenter.dk/frontpage.aspx?utm_campaign=257255_Comwell_Club_uge_21&utm_medium=email&utm_source=Comwell+autoimport-All_Recipients&pe_data=C3411cbuZK0Dg1808693600

Leave a Reply

Copyright 2015