Sådan skal din mands skæg se ud

januar 17 2015, - - 0 Comments
Kukuk - over 3000 produkter - KLIK HER (garn, strikkeudstyr og hækleudstyr)
Rito - Rito forhandler garn og hobbyartikler - KLIK HER (De siger: "Det er nemt og billigt at købe online hos Rito")
Strikkes - Strikkes har et stort udvalg af garn, strikkeartikler og opskrifter - KLIK HER
StofGiganten - StofGiganten forhandler et stort udvalg af metervarestoffer både almindelige og økologiske, snitmønstre og sytilbehør - KLIK HER (Noter lige dette er en stofbutik - ikke en garnbutik)

Skæg ser godt ud, hipsterne er vilde med det og er specielt fantastisk her i den mørke, tunge vintertid. Hvis du ikke allerede har overtalt din mand til et solidt, maskulint skæg, så vis ham lige de lækre skægtrends for 2015.

skæg 2015Stort skæg med undercut

Det store fuldskæg fortsætter med at hitte i 2015. Men vi ser i stigende grad til, at der bliver skåret skarpere kanter, der hjælper til at markere ansigtsformerne. En af de ting, vi kommer til at se rigtig meget af, er et stort skæg kombineret med en uppercut frisure.

Det giver et elegant, rent og stærkt udtryk fra alle vinkler. Specielt hvis du har lidt farvespil i spidsen af et stort skæg, så kan det virkelig give et flot udtryk.

 

skæg 2Stort, skarptskåret og langt hår

Der er mange lækre måder at style skægget på. En trend i 2015 er opgøret det vilde, buskede og ustyrlige skæg. Nu skal der være styr på stilen. Det virkelig fede her er, hvordan du kan mikse det lange, skarptskårne skæg med langt hår).

 

Og når du nu engang er i færd med at fintune kærestens skæg, så send ham forbi perfectmen.dk, der har guides, anmeldelser og lækre produkter – til ham du holder af.

Leave a Reply

Copyright 2015