Det må siges uden diskussion at vores danske sommer i år, hvis man trækker august måned fra, har været super dejlig varm og faktisk måske lige en kende for varmt.

I hele sidste vinter gik de fleste af os rundt og drømte om sommeren og det at trække et par shorts på og stort set ikke andet, og det var da også fantastisk igennem hele sommeren at kunne gøre det.

Desværre er efteråret på vej, vinden er blevet kraftigere, skyerne mange flere, solen gemmer sig lidt mere og varmen er ligesom forduftet selvom der dog er mange plus grader. Derfor er tiden nok inde til at pakke sine shorts lidt væk i klædeskabet, men hvis du går og sysler med at komme udenlandsk, enten fordi du har ferie til gode eller bare trænger til duften af sommer, så er det på tide at gøre overvejelser om at finde de rigtige shorts.

Hvilket Shorts?

Alt afhængig af hvad man snakker om i relation til shorts, så er der rigtige mange ting som man kommer ind på. Der findes lange short, korte shorts, neutrale shorts, farvestrålende shorts, feminine shorts, mande shorts og mange andre ting men en ting de har til fælles, er at man bare sveder mindre i shorts, hvilket jo logisk nok gør dem fordelagtige til varmt vejr.

Hvis du er en drenge kvinde eller friluft kvinde, så vil du nok primært gå på jagt efter knickers som jo engang var til drenge, men i dagens Danmark er køns opdelingen forsvundet hvad angår beklædningen mere eller mindre, så derfor er de halv lange shorts også lige så meget til kvinder.

Hvis du derimod er en feminin kvinde der også går efter de stilfulde shorts, så er du mere på udkig efter brands der henvender sig specifikt mod det feminine, og her kan Saint Tropez shorts, Vera Moda eller måske ICHI tøjmode være de helt rigtige at investerer i til ferien i syden.

Hvad end stil du vælger, så er en ting sikker og fast, og det er at dine shorts nok ikke i brug i Danmark mere i år, så nyd sydens sole og varme for det bliver med garanti lækkert.