Kontakt

Kukuk - over 3000 produkter - KLIK HER (garn, strikkeudstyr og hækleudstyr)
Rito - Rito forhandler garn og hobbyartikler - KLIK HER (De siger: "Det er nemt og billigt at købe online hos Rito")
Strikkes - Strikkes har et stort udvalg af garn, strikkeartikler og opskrifter - KLIK HER
StofGiganten - StofGiganten forhandler et stort udvalg af metervarestoffer både almindelige og økologiske, snitmønstre og sytilbehør - KLIK HER (Noter lige dette er en stofbutik - ikke en garnbutik)

Her på siden har vi fokus på skønhed. Den skønhed, der kan tages fra det indre og udvikles gennem tøj og accessories. Fokus på Beauty Block er primært kvinden – og det er naturligvis ikke fordi mænd også er skønne. Det er de. Men vi er kvinder og derfor er vores fokus også på kvindens skønhed.

Vi tror på de klassisk idealer om skønhed, men vi tror også på de bevægelser, hvor skønhed også dyrkes lidt borte fra vores klassiske idealer.

Derfor arbejder vi løbende på at udvikle indhold og nyttige informationer. For eksempel har vi udviklet følgende guide:

Strømpebukser i store størrelser – Dette er en guide til kvinden med dejlige runde former, og som vi ofte oplever bliver nedprioriteret i de stores tøjbutikker. Dette er ikke rimeligt, da skønheden ikke skal fjernes fra kvinder med store dejlige former. Denne guide til strømpebukser i store størrelser er blot en af mange, og vi håber meget du vil følge med og støtte siden med nogle likes, og så skal vi nok komme med mange flere guider.

Vi har også udviklet en hel side, der fokuserer på smykker. En hel naturlig del af den kvindelige skønhed findes igennem smykker. Du kan se meget mere om smykker her på siden vi kalder smykkebasaren.

Copyright 2015