Jumpsuits er hotte – spring med på bølgen

april 25 2014, - - 0 Comments
Kukuk - over 3000 produkter - KLIK HER (garn, strikkeudstyr og hækleudstyr)
Rito - Rito forhandler garn og hobbyartikler - KLIK HER (De siger: "Det er nemt og billigt at købe online hos Rito")
Strikkes - Strikkes har et stort udvalg af garn, strikkeartikler og opskrifter - KLIK HER
StofGiganten - StofGiganten forhandler et stort udvalg af metervarestoffer både almindelige og økologiske, snitmønstre og sytilbehør - KLIK HER (Noter lige dette er en stofbutik - ikke en garnbutik)

Hvis man skulle pege på en trend inden for modeverdnen der har overskygget alle andre i 2012, må det være jumpsuits. Overalt i gadebilledet, har man set hotte chicks og coole fyre gå rundt i de trendy jump in suits. Der er bestemt ikke noget der tyder på, at denne trend forsvinder selvom vi nu er gået ind i et nyt år. Jumpsuits sælger i hvert fald stadig som varmt brød og butikkerne må gang på gang melde udsolgt af de mest populære jumpsuits mærker. Den gode nyhed er, at du ikke behøver at lade dig begrænse af, hvad der ligger på butikkernes hylder – internettet bugner nemlig af modeshops hvor du kan købe de hotte buksedragter.

To typer af jumpsuits: Buksedragter og jump in suits

Jumpsuit er en bred betegnelse for der dækker over både de traditionelle buksedragter og det nyeste skud på stammen, jump in suits. Men hvordan ser sådan et jump in suit så ud?

Et jump in suit kan bedst beskrives som et par jogging bukser og en hoodie der er syget sammen, i midten er så placeret en stor lynlås som går helt op til hætten. Hvis du aldrig har set et jump in suit før, kan det bedst beskrives som en sparkedragt til voksne, blot uden fødder.

One Piece jump in – det originale jump in suit

Det originale jump in suit hedder One Piece Jump In. One Piece Jump In blev oprindeligt skabt af en grupper norske venner, der savnede noget behageligt tøj, at daske rundt I, når de slappede af derhjemme I weekenden. Sådan en søndag, hvor de lå foran fjernsynet og hvilede ud oven på en omgang tømmermænd, fik de pludselig idéen til at skabe One Piece Jump In.

Det skulle vise sig at være en fabelagtig idé de unge nordmænd havde fået. På rekord tid er One Piece Jump In blevet en gigantisk succes for de driftige nordmænd. Trenden har spredt sig til hele verden, og de norske venner tjener millioner af kroner via deres webshop.  Faktisk er One Piece Jump In blevet så populære, at mange af de største hollywood stjerner er erklærede fans af jumpsuits fra One Piece, simpelthen fordi de er så utroligt behagelige og afslappende at have på.

Hvad koster et One Piece Jump In suit?
One Piece jump ins er ikke billige, et ægte One piece koster på den anden side af 1000 kr. Hvis du synes det er lidt for dyrt, er der mange billige alternativer. Et af de mest populære brands der har opnået stor succes i kølvandet på One Piece, er det danske brand Local People. Et jumpsuit fra Local People kan du finde på udsalg til under 500 kr. – særligt hvis du kigger på nettets mange webshops. 

Local People producerer udelukkende jumpsuits. Men der er også mange af de store sportsmærker, so Hummel. Outfitters nation og mange flere der er begyndt at producere jumpsuits i den billige ende. Et godt sted at begynde hvis de er på udkig efter et billigt jumpsuit er på siden billigjumpsuit.dk – her finder du nemlig alle de bedste jumpsuit tilbud fra alle de største brands.

 

Leave a Reply

Copyright 2015