Bluser findes i enhver piges tøjskab

april 29 2014, - - 0 Comments
Kukuk - over 3000 produkter - KLIK HER (garn, strikkeudstyr og hækleudstyr)
Rito - Rito forhandler garn og hobbyartikler - KLIK HER (De siger: "Det er nemt og billigt at købe online hos Rito")
Strikkes - Strikkes har et stort udvalg af garn, strikkeartikler og opskrifter - KLIK HER
StofGiganten - StofGiganten forhandler et stort udvalg af metervarestoffer både almindelige og økologiske, snitmønstre og sytilbehør - KLIK HER (Noter lige dette er en stofbutik - ikke en garnbutik)

Langt de fleste piger har en eller anden form for bluse hjemme i tøjskabet og meget ofte rigtig mange af dem, ligesom de fleste piger køber rigtig mange nye bluser hver eneste måned, for hele tiden at have noget smart at have på – både når de skal i byen, men også til dagligdags brug. Generelt bruger piger rigtig mange penge på tøj hver eneste måned og nye bluser er noget af det, de bruger rigtig mange penge på.

At alle piger har minimum én bluse i skabet, kan de færreste benægte og antallet af bluser kan sjældent tælles på 2 hænder, hvilket nok skyldes, at udvalget af bluser i pigetøjsbutikkerne er kæmpe stort. Hele tiden lanceres der nye slags og designs, i alle mulige farver og mønstre, efterhånden som moden skifter. Det sjove ved mode er, at der kan være stor forskel geografisk – ikke bare fra land til land, moden kan også sagtens være forskellig i storbyerne og provinsen.

Selvom herremode de senere år har fået langt mere fokus end for f.eks. 20 år siden, er det et faktum, at der findes langt flere modebutikker med tøj til piger og kvinder, end der findes herretøjsbutikker. Onde tunger vil måske mene, at dette skyldes, at manden i huset ofte har begrænset skabsplads, der i øvrigt bliver endnu mindre med tiden, efterhånden som konen inddrager flere og flere hylder i mandens side af klædeskabet.  Se også: Med på moden med en Galaxy Trend

En anden forklaring kan være, at herretøj generelt er dyrere end pigetøj, men at mænd til gengæld bruger tøjet i længere tid end kvinder. Ofte er herretøj også mere neutralt, hvilket gør, at gammelt tøj lettere kan matches med det nye. Der er ligeledes en tendens, der trækker i retning af, at herretøj udformes i bedre kvalitet end pigetøj – muligvis fordi producenterne ved, at kvinder oftere skifter ud i garderoben og der derfor ikke bliver stillet de samme krav til holdbarheden af tøjet.

Det er svært at spå om hvor meget en pige i gennemsnit bruger på tøj om måneden, men det er indiskutabelt, at kvinder bruger flere penge på tøj end mænd, også selvom herretøj som tidligere nævnt ofte er dyrere pr. del. Til gengæld bruger mænd flere penge på mange andre ting, så i den sidste ende har de to køn sjældent noget at lade hinanden høre for.

Leave a Reply

Copyright 2015