Bliv bikini slank på rekordtid

april 25 2014, - - 0 Comments
Kukuk - over 3000 produkter - KLIK HER (garn, strikkeudstyr og hækleudstyr)
Rito - Rito forhandler garn og hobbyartikler - KLIK HER (De siger: "Det er nemt og billigt at købe online hos Rito")
Strikkes - Strikkes har et stort udvalg af garn, strikkeartikler og opskrifter - KLIK HER
StofGiganten - StofGiganten forhandler et stort udvalg af metervarestoffer både almindelige og økologiske, snitmønstre og sytilbehør - KLIK HER (Noter lige dette er en stofbutik - ikke en garnbutik)

På kun 4 uger kan du få flad mave og blive bikiniklar med “Bikiniklar, parat, start”.Sundhed er ikke lig vægttab, da vægttab opnås ved energiunderskud. Dette kan du opnå ved hjælp af kost og træning – du skal forbrænde flere kalorier end du indtager. BPS sikrer at du ikke tager på, men tværtimod har du muligheden for at tabe 0,5-1 kg fedt om ugen, afhængig af hvor godt du følger manualen og hvor overvægtig du er.

BPS er et 4 ugers forløb, men afhængig af dit mål, kan BPS anvendes indtil du har nået dit vægttab. BPS hjælper dig med, at vælge den sunde løsning og derudover vil du finde en bred variation af madvarer til ny inspiration, så du kan opnå en hverdag, hvor du har mere energi og samtidig styrker du dit immunsystem.Vægttabet er individuelt, og det er kun dig der kan få det til at ske. BPS er en brugervenlig og fleksibel manual, hvor du næsten ikke behøver at tænke selv.

Leave a Reply

Copyright 2015